Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Exclusieve fotografiereis met René Weterings

Houd jij ook zo van duiken en onderwaterfotografie? Of wil je juist graag eens kennismaken met het fotograferen van de onderwaterwereld? Dan is dit je kans! Samen met René Weterings (vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie) biedt Diving World een exclusieve reis aan die volledig in het teken van duiken en onderwaterfotografie staat!

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze reis ontdek je samen met René Weterings de onderwaterwereld van de Rode Zee. Elke dag geeft René een workshop over een specifiek onderwerp – daarna kun je met het geleerde aan de slag tijdens de duiken die op het programma staan. Voor alle andere soorten vragen over onderwaterfotografie is René gedurende de dag natuurlijk ook beschikbaar. In een gezellige maar compacte groep volg je verschillende workshops over onderwerpen als algemene camera-instellingen, flitsergebruik, compositie, macro, groothoek, snootfotografie en basisfotobewerking.

Wat heb je nodig?

Of je nu een beginner of een gevorderd onderwaterfotograaf bent, dat maakt niet uit! Je kunt al meedoen aan deze toffe groepsreis met een onderwaterbehuizing voor een smartphone, je hebt echt geen professionele set nodig.  En heb je nog geen onderwatercamera, maar wil je toch graag meedoen? Dan kun je natuurlijk ook een camera huren. Wij informeren je hier graag over.

Verblijf

Tijdens deze reis verblijf je bij het nieuwe Wadi Sabarah in Marsa Alam. Wadi Sabarah is niet zomaar een lodge, maar een plek waar je je meteen thuis voelt. Gezellig weggestopt tussen de woestijn en de zee, is dit dé plek om Marsa Alam te ontdekken. Hier vind je de topduikspots van Egypte.

De gevarieerde lokale specialiteiten worden aan tafel bereid en geserveerd. Denk hier dus niet aan een ruim buffet of een menukaart, maar zie het als een culinaire reis! Vergeet niet je dieetwensen door te geven bij aankomst.

Meer weten?

Wil jij graag meer weten over deze fotoreis? Neem dan een kijkje op de website van Diving World!
Op deze reis zijn afwijkende reisvoorwaarden van toepassing.

René Weterings, vijfvoudig Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie

Onderwaterfotograaf René Weterings is getrouwd met Cindy, vader van Isis en Rowan en woont in Geertruidenberg. Hij schrijft regelmatig artikelen voor o.a. DuikeninBeeld en het magazine ‘Onderwatersport’. Zijn opgedane kennis over onderwaterfotografie deelt hij graag met andere enthousiastelingen via diverse kanalen, van beginners tot gevorderden.In 2015 werd hij ‘Belgisch Kampioen Onderwaterfotografie’ en in 2018, 2019, 2020, 2021 én 2022 ‘Nederlands Kampioen Onderwaterfotografie’. Op het CMAS Wereld Kampioenschap Onderwaterfotografie 2019 in Tenerife won hij zilver voor zijn foto in de categorie ‘groothoek’.
Het delen van kennis leidt ook voor René nog steeds tot leermomenten bij de technieken die mogelijk zijn bij het vastleggen van de prachtige onderwaterwereld. Je bent immers nooit uitgeleerd!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief