Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Rene van der Laan – Sepia’s en meer

Je moet er wat voor over hebben om in alle rust van sepia’s te genieten. Duikreporter Rene is er dan ook vroeg bij!

Pinksterweekend. Het zou dus wel eens druk kunnen worden bij de duikstekken. En omdat ik daar niet zo van ben, ga ik vroeg uit de veren.

Bakkie koffie en naar de Bergse Diepsluis. Ik sta vooraan, dat kan ook niet anders zo vroeg. Ik ben nu de enige…Vlug maak ik mijn camera gereed. Sinds kort heb ik een vernuftig systeem waarbij ik gebruik kan maken van een ringlight, en toch ook mijn groothoeklens kan gebruiken, erg handig!

Het zicht blijkt niet geweldig, maar dat mag de pret niet drukken. Er is weer van alles te zien, en voor ik er erg in heb, lig ik 110 minuten onder water. Macro en groothoek zijn allebei aan de orde gekomen, getuige het bijgevoegde filmpje. Veel plezier met het kijken, René van der Laan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief