Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sverrin Schoonderwoerd – Ningaloo Reef en Western Australia

Soms moet hij zichzelf in zijn arm knijpen om te beseffen dat hij in Australië is. En hoe hard hij ook knijpt, het besef komt maar niet. Duikreporter Sverrin duikt en filmt op Australië’s Ningaloo Reef. Kijk mee naar zijn film over de schoonheid van West Australië.

Untitled design-54161

A Western Dream – Western Australia an Afrotravelers film

Mijn idee was dat ik een film zou maken van heel Western Australia. Maar toen vergat ik dat deze staat ongeveer net zo groot is als half Europa. 2 weken na mijn Outback film, had ik al genoeg beeldmateriaal om deze film af te maken.

Broome, een gezellig toeristisch dorpje aan zee met een lang gestrekt wit strand. Alle ingrediënten die mijn vriendin en ik nodig hadden na een roadtrip door de outback. Echt gezellig ben ik niet als we dan op het strand gaan “chillen”. Rustig liggen op het strand zit er bij mij niet in. Het leven in en rondom de zee fascineert mij en moet daarom altijd kijken of er wat te zien is.

Ningaloo reef is een prachtig rif wat zich uitstrekt van Coral bay tot aan Exmouth (300km). Het rif ziet er in mijn beleving nog erg gezond uit in tegenstelling tot een aantal duikstekken bij het Great Barrier reef.

Ik neem jullie graag mee in een korte film van onze reis. Bekijk de schoonheid van Western Australia zowel boven water als onderwater!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief