Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Peter Breugelmans – Duiken met manta rays

Tijdens het duiken bij Arborek Island, Raja Ampat, ontmoet Duikreporter Peter Breugelmans verschillende manta’s. Hoeveel manta’s zouden er dan wel niet zijn als het wel manta-seizoen is?

Eindelijk gedoken in Raja Ampat, Indonesië. Het is er prachtig. Nog nooit heb ik zoveel levend koraal gezien. Ook de hoeveelheid van vissen, de variaties en de kleuren zijn enorm.

De beelden heb ik gemaakt op verschillende duiklocaties bij Arborek Island. Het zijn fantastische ervaringen. En dan zeggen ze ons nog dat het eigenlijk niet het manta seizoen was 😊. Ik heb ze dus gezien tijdens verschillende duiken. Zoals in Raja Ampat had ik ze nog niet gezien. Ze zijn zo mooi, zo gracieus. Ik geniet er nog altijd van. Ik wil er zo weer naar toe.

Ik wil graag weten wat jullie er van vinden? Wie heeft er ook zo’n ervaringen? Ik wil graag jullie verhaal horen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief