Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Cindy Weterings – Het eten is klaar

Etenstijd in de Rode Zee! Duikreporter Cindy is tijdens de nachtduik getuige van de jachtpartij van een koraalduivel. Ze weet dit  op video vast te leggen.

Tijdens een nachtduik in Egypte zag ik veel koraalduivels. Altijd mooi om te zien, soms schrikken omdat ze ineens achter en onder je vandaag komen zwemmen. Deze koraalduivel zag ik tijdens de duik wel een beweging maken maar ik kon niet heel goed zien wat er gebeurde.

De volgende dag, toen ik het filmpje op mijn laptop bekeek, zag ik pas echt wat deze koraalduivel aan het doen was. Een lekker hapje als avondeten! De staart van zijn prooi stak nog uit zijn bek terwijl zijn vriend kwam kijken wat er te doen was. Deze avond was het dus niet eerlijk zullen we alles delen :).

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief