Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikfestival 2013 in beeld

Op zondag 8 september vond in Slijk-Ewijk het Duikfestival van de NOB plaats. Een dag vol activiteiten, duiken, presentaties en diploma’s. Wij brengen het festival voor je in beeld.

Presentaties, experts en duiken
Het DemoPlein, het Filmhuis en de ScubaStage waren gedurende de hele dag druk bezocht. Daarnaast verzamelden experts en geïnteresseerden zich rond de tafel van Duikeninbeeld.tv, waar de nodige informatie werd uitgewisseld. Een groot aantal bezoekers benutte de kans om bij Duikteam IJmond een helmduik te maken, hoewel ook de uitgestalde apparatuur van de Koninklijke Marine veel aandacht trok. Kinderen keken vanuit de tokkelbaan, de waterballs en vanaf het strandje naar de duikers die in en uit plas Slijk-Ewijk liepen, waar het zicht die dag overigens opmerkelijk goed was. Vol nieuwe informatie over technisch duiken, onderwaterfotografie, duikmateriaal, ScubaCaching en duikreizen verlieten de bezoekers aan het einde van de middag het terrein van Watergoed.

Save the date: 7 september 2014
Heb je een leuke dag gehad zondag, of heb je juist spijt dat je er niet was? Pak dan gauw je agenda erbij en reserveer de datum voor volgend jaar alvast! Op zondag 7 september 2014 zal namelijk de derde editie van het duikfestival plaatsvinden. Nadere informatie volgt in de loop van volgend jaar!

Foto’s: NOB en Stella Huiskamp

 

 

 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief