Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duik voor een volle buik

Duikvereniging ScubaLimburg komt in actie voor de voedselbank! 

Van 11 tot en met 21 december start L1 de actie “Samen voor de Voedselbank”. ScubaLimburg roept zoveel mogelijk duikers en duikverenigingen op om in actie te komen voor de voedselbank, door lang houdbare producten* te doneren en deze te verpakken in speciaal voor dit doel bestemde doosjes.

Deze doosjes kunnen opgehaald worden bij Aegir Divecenter Stein en bij Duiklocatie de Boschmolenplas. De inzamelactie bij Duiklocatie de Boschmolenplas zal plaatsvinden op zondag 17 december!
Tevens kunt u de door u gevulde doosjes inleveren bij het inzamelpunt Aegir Divecenter Stein tot en met woensdag 20 december.

Op donderdag 21 december zullen de voedselpakketten, tijdens de live uitzending van L1, tussen 18.00 uur en 19.30 uur, door enkele leden van ScubaLimburg naar het L1 gebouw gebracht worden.

Komt jouw duikvereniging ook in actie voor “Duik voor een volle buik”? Wil je meer informatie of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan gerust contact op met Edith Reiters (0647922109 of stuur een mail naar duikvooreenvollebuik@gmail.com.

Wij hopen op jullie massale steun!

*  Bij lang houdbare producten kunt u bijvoorbeeld denken aan:
Pasta/pastasaus, rijst, blikgroenten, houdbare zuivel, koffie en thee, aardappelpureepoeder, houdbaar broodbeleg, bak/olijfolie, vruchtensap in pak en snoepwaren.

Bekijk ook onze Facebookpagina: facebook.com/duikvooreenvollebuik

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief