Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Dive Muisbroek Clean Again!

Duiken zit er even niet in voor Duikreporter Dirk. Maar een videoverslag maken van een duikevent, dat kan hij als geen ander. Dirk was bij de clean-upduik in Domein Muisbroek.

001 zonsopgang-DeNoiseAI-severe-noise-123699

Het is zogoed als een jaar geleden dat ik nog een duik maakte en mijn laatste reportage dateert van 24 november 2022. Nee Duikeninbeeld, ik ben jullie niet ontrouw geworden, maar door allerlei lichamelijke plagen heb ik al een jaar niet kunnen (mogen) duiken. Er is echter hoop!

Vorig jaar filmde ik bij mijn voorlaatste duik de clean-up duik van de Put van Ekeren. Ik werd nu gevraagd om dit weer te doen, maar tja, dan wel boven water hé!

Er was weer een groot aantal vrijwilligers aanwezig om dit, het moet gezegd, soms gevaarlijke werk op te knappen. Gelukkig hebben de meeste duikers nu wel begrepen dat ze de objecten die ze thuis moe zijn niet zomaar in de Put van Ekeren moeten droppen. Er werd duidelijk minder bovengehaald dan vorig jaar, alhoewel … er zijn nog steeds die-hards … De zware objecten waren die, die er vorig jaar overschoten bij de clean-up.

010 soket-123699

013 hamburgers-123699

Na de duik werd iedereen getrakteerd op lekkere hamburgers en drankjes. Die waren zeker verdiend!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief