Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal / Nieuws

Distributie Thermalution warmtevesten naar Sealife Benelux

Thermalution Benelux, importeur en distributeur van Thermalution ‘heating vests’, wordt overgenomen door Sealife Benelux BV.

In goede harmonie heeft Cees Langmuur, voormalig eigenaar van Thermalution Benelux, aan Harro Cats, eigenaar van Sealife Benelux BV, het importeurschap Thermalution Benelux en de daarbij behorende Thermalution productlijn overgedragen.

Thermalution Heating Vest is een pracht van een specialistisch artikel dat perfect aansluit bij het specialistische assortiment van Sealife Benelux BV, welke importeur is van o.a. Sealife onderwater-camera’s, Dicapac, Seashell, Ewa-Marine, Sea & Sea, Spare air en verantwoordelijk is voor de verkoop van de merken TUSA en Light & Motion.

De ondervesten van Thermalution zijn voorzien van een warmtebron die de duiker, watersporter of wandelaar langdurig warm houdt. De vesten zijn voorzien van een compacte stroomvoorziening. Het geheel is gegarandeerd waterdicht en kan hierdoor uitstekend gebruikt worden onder een nat duikpak, droogpak, surfpak, kanojas, zeil-jas, winterjack, et cetera. Afhankelijk van de ingeschakelde stand kan het vest uren van warmte genereren om de gebruiker warm te houden. De collectie omvat een zestal verschillende watersport gerelateerde ondervesten, diverse niet waterdichte modellen en ook voor medische toepassingen een aantal verschillende warmtetoepassingen.

Het dealernetwerk zal behouden blijven, een overzicht van deze verkoopadressen is te vinden op de site. Hierop staat ook een uitgebreid overzicht van de producten en hun toepassingen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief