Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

De vernieuwde SCUBAPRO Glide is er!

Populair, dat is het Glide trimjacket van SCUBAPRO. Het vest is nu in een nieuwe 2023 uitvoering leverbaar – met de vertrouwde én met nieuwe kenmerken.

De Glide is een compleet front-adjustable trimjacket dat speciaal is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak, de beste pasvorm en een maximale prestaties. Het nieuwe model heeft grotere zakken, een nieuw systeem voor geïntegreerd lood en een rugplaat met verbeterde padding. Het trimjacket is uitgevoerd in de nieuwe kleur blauw.

Wat niet is veranderd, zijn onder andere de Super Cinch flesband en de innovatieve Y-Fit schouderbanden die zich aanpassen aan het lichaam zodat het drijfvermogen uitstekend kan worden geregeld en je de armen vrij kunt bewegen. De roestvrijstalen driehoekige ring vangt de krachten in het midden van de Y op, zodat de druk over het lichaam wordt verdeeld en het harnas zowel onder als boven water uitermate comfortabel zit. Het ontluchtingssysteem bestaat uit drie next generation ventielen zodat de lucht uit het jacket weg kan, hoe je ook in het water ligt.

◊ NIEUW: minder padding op de rugplaat zodat je minder drijfvermogen hebt waar je het niet wilt.

◊ NIEUW: grotere zakken met rits waarin je meer duikaccessoires kwijt kunt waar je dan toch goed bij kunt.

◊ NIEUW: de vakken voor het geïntegreerde lood zitten over de zakken heen, zodat je goed bij het lood en de inhoud van de zakken kunt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief