Inloggen

Wachtwoord vergeten?

De BARE Droogpak- en Onderkledingweken zijn verlengd!

Boven en onder water dalen de temperaturen. Maar met een BARE droogpak plus de juiste onderkleding duik jij ook de koudere periode comfortabel door. Sla nu je slag in de Bare droogpak- en onderkledingweken! Het kan nog tot en met 31 december.

Wanneer je tijdens de Bare Droogpak- en Onderkledingweken in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2022 bij een erkende Bare dealer in de Benelux één van de geselecteerde Bare droogpakken met Bare SB Layer en SB MidLayer onderkleding aanschaft, krijg je een prachtige korting op het pakket. Deze korting kan wel oplopen tot wel €596,-!  Dan heb je de onderkleding dus eigenlijk helemaal gratis.

Optimale ervaring

Wanneer je in een droogpak duikt, is het zeer belangrijk dat je ook goede onderkleding draagt. De Bare Base en Mid Layer zorgen samen voor de optimale ervaring tijdens droogpakduiken.

De Bare Base Layer neemt vocht van het lichaam direct op en verspreidt het over een groter oppervlak. Hierdoor verdampt het sneller en blijft het lichaam droog en dus warm. De Bare Mid Layer is gemaakt van elastisch fleecemateriaal, dat zorgt voor een optimale isolatie. De Mid Layer neemt geen water en vormt dus een ideale barrière tussen het gecondenseerde vocht aan de binnenkant van het droogpak en je lichaam.

Informeer bij je Bare dealer naar de deelnemende modellen en de actievoorwaarden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief