Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Comfortabel en betrouwbaar: het Magellan HD trimvest | Mares

Vind jij comfort en betrouwbaarheid belangrijk? Dan is het Magellan HD trimvest van Mares met zijn vele functies een terechte keuze.

magellan-hd-bkaq
magellan-hd-black
magellan-hd-black-blue

Het Magellan HD trimvest van Mares combineert comfort en functionaliteit naadloos. Met een lift van 180N biedt het drijflichaam, dat op de rug zit, je optimale controle onder water. Het vest is voorzien van “X-tra” comfort in de vorm van extra padding op de rugplaat en een goed ontworpen schouderconstructie. Met het standaard loodsysteem met 2 verwijderbare zakken kun je het lood goed verdelen.

Andere praktische functies zijn onder andere de mesbevestiging op de linkerzak,  de elastieken op de rechterzak waaraan je de octopus kunt beevestigen, en geïntegreerde, verwijderbare pockets voor trimgewicht. Het is dan ook op en top een praktisch trimvest. Extra handig zijn een oprolbaar opbergvak met rits aan de rechterkant en een speciale hoes voor de optionele Mares titanium lijnsnijder. Het Magellan HD trimvest van Mares, dat ook nog vijf roestvrijstalen D-ringen heeft en verkrijgbaar is in de kleuren zwart, blauw en aqua, is een goede keuze voor alk type duiker – betrouwbaar en veelzijdig.

Kort samengevat: compleet, puur en essentieel… Just Add Water!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief