Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Cadeau-ideeën voor fotografen en filmers

December! De maand van de cadeautjes… maar wat geef je een onderwaterfotograaf of – filmer? Of wat zet je aan betaalbare cadeautjes op je verlanglijstje?

Fifty-Fifty Dome voor GoPro

Je kent ze wel, die fraaie beelden waarbij er tegelijkertijd onder en boven water is gefotografeerd of gefilmd. Met een Fifty-Fifty Dome voor de GoPro maak jij die bijzondere beelden ook! De dome is een bolle lens die het water als het ware wegduwt zodat jij de waterspiegel goed kan vastleggen. Er zijn verschillende merken leverbaar voor de verschillende types GoPro camera’s.

Waterproof selfiestick voor actiecamera

Vanaf nu kan je eenvoudig van een afstandje filmen of foto’s maken. Natuurlijk met een handig hulpmiddel om jezelf onder water vast te leggen. Maar misschien nog wel belangrijker: dankzij deze sefliestick kom je dichter op je onderwerp. Vissen zullen minder snel schrikken en jouw opnames worden nog indrukwekkender.

Waterproof-Selfie-Stick

Minimacrolens voor GoPro

Zonder voorzetlens zijn de beelden die je maakt met een GoPro camera, pas scherp vanaf zo’n 30 tot 60 centimeter. Met een speciaal voor actiecamera’s ontwikkelde macrovoorzetlens verklein je die afstand aanzienlijk. Wil jij kleine onderwerpen scherp en beeldvullend in beeld? Dan mag deze voorzetlens niet ontbreken.

Handboek digitale onderwaterfotografie

Een must voor de camerabezitter die meer uit zijn fotografie wil halen. Er is een Handboek digitale onderwaterfotografie leverbaar voor zowel beginners als gevorderden. Leer hoe je de technische mogelijkheden van je camera optimaal benut, hoe je betere composities maakt of hoe je de foto’s kunt bewerken.

Masterclass van Alex Mustard

Een masterclass van de meester zelf, in boekvorm welteverstaan. Onderwaterfotograaf Alex Mustard helpt je bij het verbeteren van je onderwaterfotografie-skills. Hij geeft advies over  camera’s en leert je hoe om te gaan met zowel bestaand licht als licht van een flitser. Een musthave voor de onderwaterfotograaf!

Foto-/videolamp met flitsfunctie

Een handzame en veelzijdige lamp. Veelzijdig, want je kan de lamp gebruiken als focuslicht, videolamp of als flitser. De lamp kan naast instelbaar constant licht ook een flitspuls geven of juist uitgaan als er extern geflitst wordt. Voor de kenners, de lichtopbrengst is 1000 lumen. Ook handig om te weten: om de flitsfunctie te gebruiken heb je ook een optische kabel nodig.

wf068-nw
Nauticam-lanyard-draagkoord

Draagkoord voor onderwaterhuis

Zoek je een manier om het onderwaterhuis makkelijk en veilig te kunnen dragen? Dan kun je nu stoppen met zoeken! Dit draagkoord is handig en stevig, is eenvoudig aan het onderwaterhuis te bevestigen en zit je onder water niet in de weg. Deze draagkoorden, ook wel lanyards genoemd, zijn leverbaar in verschillende lengtes en met diverse bevestigingshaken.

Spiraalsnoer met rvs haak

Wil je het water in stappen zonder bang te zijn dat je camera uit je handen valt? Met een spiraalkoord bevestig je de foto- of filmset makkelijk aan je trimvest. Onder water kun je extra lengte creëren – maak het clipje los en je kunt het spiraaldeel helemaal gebruiken. Best fijn om te weten dat je camera ook als hij uit je handen glipt, nog steeds aan het trimvest vastzit.

Drijfhandgreep

Handig! Een handgreep die zorgt dat je actiecamera blijft drijven als hij in het water valt. Extra voordeel is dat de greep je ook meer stabiliteit geeft bij het filmen. Kies je voor een opvallende kleur, dan is de camera extra goed te herkennen.

Drijvers voor flitsarmen

Betere foto’s maken dankzij een goed uitgetrimde onderwaterset! Met drijvers kan je het drijfvermogen van de onderwatercamera eenvoudig aanpassen. De drijvers passen over de flitserarmen van vele merken.  De floaters zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Hoe groter, des te meer drijfvermogen.

Waar deze producten verkrijgbaar zijn? Kijk eens bij (onderwater)fotospeciaalzaken en de bekende webshops.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief