Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Alles over BARE!

Op zoek naar comfortabele duikkleding? Op de stand van BARE krijg je volop informatie over de natte en droge duikpakken en de onderkleding.

Een duikpak nodig? Nat? Droog? Of onderkleding? Kom kijken bij BARE op Duikvaker VirtualXpo!

Een pak dat comfortabel zit, is één, maar het moet je natuurlijk bij welke temperatuur ook goed warm houden. Dus niet alleen het model telt, maar vooral de technologie die is gebruikt. In een BARE pak blijf jij warm dankzij de OMNIRED-technologie.
Wat deze technologie behelst, wordt uitvoerig uitgelegd in één van de doorlopende presentaties die op de stand van BARE worden gegeven.

Hoe trek jij je pak aan en uit? Doe je dat op de meest handige manier? In de tweede presentatie zie je hoe je je efficiënt aan- en ook weer uitkleedt.

Het team van BARE zit online klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren. Want als je een BARE pak of accessoire koopt, moet dat wél bij jou en de duiken die je maakt, passen. Maak contact via Teams of via de chat!

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de aanbiedingen!

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief