Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Duikvaker VirtualXpo

Het Bonaire-gevoel op Duikvaker VirtualXpo

Kom jij in de mood voor Bonaire op Duikvaker VirtualXpo? Laat je inspireren op de stand van het Caribische eiland!

Op 6 en 7 februari zal Tourism Corporation Bonaire deelnemen aan het Duikvaker evenement. je bent van harte welkom in onze virtuele stand waar je je kunt laten informeren en inspireren over Bonaire.

Bonaire is de ultieme duik- en snorkelbestemming die het gehele jaar door bezocht kan worden. Duiken op Bonaire is voor zowel beginners als gevorderde duikers geschikt. Het Caribische eiland heeft meer dan 85 officiële duikplekken met prachtige flora en fauna, koralen, walvishaaien en zeeschildpadden en verschillende andere vissoorten.

Bezoek de stand van de Tourism Corporation Bonaire om het duikparadijs te ontdekken en om meer te weten te komen over ons prachtige eiland.

Duikvaker VirtualXpo


Duikvaker vindt anders dan anders online plaats – een VirtualXpo. Ook online is hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, op 6 en 7 februari 2021 de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel presentaties.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief