Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Aquashot komt terug met foto- en filmavonden

Terug van weggeweest! De foto- en filmavonden van Aquashot voor elke onderwaterfotograaf en -filmer. De eerste staat gepland voor vrijdag 9 december!

Op vrijdagavond 9 december gaat een nieuwe reeks foto- en filmavonden van start in ’t Veerhuis in Nieuwegein. Daarmee pakt de NOB een oude traditie weer op die jaren geleden is ingezet door het OFFT. Het programma met bekende sprekers is ook nu gericht op kijken naar mooie foto’s en films en leren van elkaar. De avonden worden afgesloten met een laagdrempelige competitie: iedereen krijgt applaus en degene voor wie het hardst wordt geklapt, wint een cadeaubon van Onderwaterhuis.nl!

Wat kun je op vrijdag 9 december verwachten?

Raymond Wennekes – ‘black water’ fotografie
Raymond Wennekes trapt de nieuwe reeks af met een presentatie over ‘black water’ fotografie in de Filipijnen. In pikzwart, diep water fotografeerde hij surrealistische diepzeemonstertjes die ’s nachts naar de oppervlakte komen. Raymond illustreert de fotografische uitdagingen die dat met zich meebrengt, aan de hand van buitenissige beelden.

Erik de Boer – Tech Talk
Vervolgens praat Erik de Boer je bij over de nieuwste snufjes die het fotograferen en filmen makkelijker maken, in een nieuw programmaonderdeel ‘Tech Talk’.

René Weterings – Visportret
René Weterings sluit de avond af met een themapresentatie ‘visportret’. Zijn trefzekerheid in belichting, compositie en het moment van afdrukken heeft René een volle prijzenkast opgeleverd met vier NK titels op rij. Waaronder vorig jaar nog het winnende visportret.

Foto: Raymond Wennekes
Foto: René Weterings

Wanneer: vrijdag 9 december
Waar: ’t Veerhuis, Nijemonde 4 in Nieuwegein
Hoe laat: inloop 20.00 uur
Prijs: voor NOB-leden is de toegang gratis, een kortingscode die je in de webshop kan gebruiken bij het bestellen van een ticket vind je in MijnNOB. Niet NOB-leden betalen een kleine bijdrage van €5,-

Zet je de volgende data ook vast in de agenda?
vrijdag 17 februari, 14 april en 16 juni 2023

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief