Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Aqua Lung i200C – Verbonden door kleur

De nieuwe Aqua Lung i200C is een intuïtieve, sportieve duikcomputer met veelzijdige functies en draadloze Bluetooth-connectiviteit.

Met zijn frisse design zal je merken dat je de Aqua Lung i200C als een alledaags sporthorloge gaat dragen, dat klaar is om te duiken wanneer jij dat wilt. De Aqua Lung i200C beschikt over 4 bedieningsmodi, een door de gebruiker te vervangen standaardbatterij en geen beperkingen in omschakeling tussen de Freedive en Dive modi. Maak eenvoudig verbinding met de gratis Diverlog+ -app om je duiken digitaal te loggen en computerinstellingen te beheren. Verkrijgbaar in 6 kleuren die matchen bij je duikuitrusting en waarmee je opvalt op de duikboot en aan de waterkant!

Beheer draadloos je duikgegevens en instellingen op je mobiele apparaat via de Bluetooth-connectiviteit van de duikcomputer en deel na de duik je herinneringen, statistieken, foto’s en locatie op sociale media via de gratis DiverLog + app.

Functies en kenmerken van de Aqua Lung i200C

  • Bluetooth maakt draadloos verbinding met de gratis DiverLog + -app op je smartphone
    • Met de DiverLog + -app (beschikbaar voor iOS en Android) kun je via de nieuwste Bluetooth Smart-technologie draadloos communiceren met je i200C
    • Beheer op afstand al je i200C-instellingen, bekijk log- en profielgegevens, voeg een locatie, notities en andere details zoals foto’s en video’s toe aan je duik en deel deze met vrienden op de sociale media.
  • 4 werkmodi: Air, Nitrox, Gauge (met runtimer) en Free Dive (volgt berekeningen om onbeperkt omschakelen tussen Dive en Free mogelijk te maken)
  • Door de gebruiker te verwisselen standaardbatterij en gegevensopslag. Gebruikt wereldwijd beschikbare standaardbatterijen die te vinden zijn in supermarkten en drogisterijen. Onthoudt instellingen en berekeningen tijdens een batterijwissel.
  • Schakel tussen maximaal 3 nitrox-mixen. Mengsels tot 100% O2 zonder beperking.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief