Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Mares Ultraskin: onderpakken voor alle omstandigheden

Mares heeft onderpakken voor alle omstandigheden. Een Ultraskin onderpak gebruik je als extra laag onder je wetsuit of voor je snorkelsessies in warm water. Met Ultraskin producten ben je beschermd tegen de kou en de zon dankzij de 50+ UPF bescherming!

Mares heeft onderpakken voor alle omstandigheden. Een Ultraskin onderpak gebruik je als extra laag onder je wetsuit of voor je snorkelsessies in warm water. Met Ultraskin producten ben je beschermd tegen de kou en de zon dankzij de 50+ UPF bescherming!

Gemaakt van een innovatief, drielaags materiaal dat een fleecelaag op de huid combineert voor de beste thermische bescherming, een ademend en winddicht intern membraan en een externe nylon laag voor de perfecte pasvorm, duurzaamheid en elasticiteit. Dankzij de eigenschappen van dit hightech materiaal is het gemakkelijk aan te trekken, biedt het veel bewegingsvrijheid en slijtvastheid. De Ultraskin-lijn heeft verschillende stijlen en omvat zowel modellen voor mannen als voor vrouwen, zoals een steamer, shirt met lange mouwen, shirt met korte mouwen, mouwloze shirt met kap, mouwloze shirt zonder kap, korte broek en lange broek.

— Een steamer, lange en korte mouwen, met of zonder kap, lange of korte broek, er is een Ultraskin model voor ieders behoefte! —

De Mares veelzijdige Ultraskin onderpakken zijn de ideale keuze voor gebruik met nat- of droogpakken en tijdens andere watersportactiviteiten: beproefd, getest en bewezen door het team van Scubalab! We zijn zelfs zeer verheugd dat onze Ultraskin Steamer geselecteerd werd voor de Scubalab Tester’s Choice 2020 award voor duikpakken, met een overwinning op 5 andere concurrerende modellen. Dit zijn enkele commentaren van de testers:

Gemakkelijk aan en uit te trekken, nat of droog.’ 
‘Het ademende membraan hield een frisse, koude wind goed tegen, zelfs als het nat was. Maar de laag die eruit sprong was de pluchen voering!’

‘Warm’ en ‘zacht’ kwamen herhaaldelijk voor in de commentaren van testers, samen met ‘verrast hoe warm ik bleef’ en ‘ik zou dit wel in bed kunnen dragen’.

Het assortiment omvat ook een optionele kap, handschoenen en sokken.

Mares Ultraskin-lijn | Adviesverkoopprijzen

  • Steamer – 199 euro
  • Shirt met lange mouwen – 129 euro
  • Shirt met korte mouwen – 109 euro
  • Shirt mouwloos met kap – 99,95 euro
  • Short – 69,95 euro
  • Sokken – 29,95 euro
  • Handschoenen – 39,95 euro
  • Losse kap – 44,95 euro

Prijzen op het moment van publicatie. Wijzigingen voorbehouden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief