Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

150 WK-duikflessen nu in de verkoop!

De Witte Boulevard is in januari alvast begonnen met de verkoop van de flessen die tijdens het WK Onderwaterfotografie zullen worden gebruikt. Profiteer jij van deze kans?

Zoals je ongetwijfeld weet, komt het CMAS WK Onderwaterfotografie dit jaar naar Zeeland. Alle deelnemers gebruiken tijdens deze Wereldkampioenschappen dezelfde flessen – lange 12 liters uitgevoerd met een dubbele kraan. Al deze duikflessenworden door De Witte Boulevard uit Renesse geleverd. De WK-deelnemers gebruiken de flessen maar een aantal keer. Ze zijn in 2015 geproduceerd en na gebruik tijdens het kampioenschap dus eigenlijk bijna nieuw. Het is natuurlijk zonde om na het WK deze flessen in een hoekje stof te laten vangen, daarom is De Witte Boulevard de site www.goedkopeduikfles.nl gestart.

Normaal koop je een lange 12 liter met dubbele kraan voor € 259,00, maar bij goedkopeduikfles.nl werd deze fles in januari, tijdens de aanvang van de verkoop, voor maar € 159,00 verkocht. Naast dat deze duikflessen allemaal al een beschermnet, een voet en een WK logo bevatten, zijn er op de site ook optionele accessoires te vinden voor de duikfles.

Nu lijkt begin 2015 misschien een beetje vroeg om een fles te kopen als je hem begin juni pas kan ophalen, maar vroeg een fles kopen wordt beloond, want elke maand wordt de prijs van de flessen opgehoogd met €10,00. Dus heb je voor jezelf of de club een lange 12 nodig, wees er snel bij want op = op.

 

 

   De Witte Boulevard is lid van HISWA Duiksport.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief