Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – 103 duiken in Zeeland samengevat in 13 minuten

Duikreporter Dirk Van den Bergh dook in 2017 wel 103 keer in Zeeland en maakte hiervan een compilatie. Geniet mee van zijn video van de mooiste ontmoetingen in het Zeeuwse zoute water.

Degenen die me volgen weten al wel dat ik bijna van elke duikdag een kort filmpje en een reportage maak. Dit jaar maakte ik in Zeeland alleen al 103 duiken. Als ik dan in een duik één uniek moment kan vastleggen is die duik geslaagd voor mij, want dat moment komt dan in aanmerking voor de compilatie die ik telkens op het einde van het seizoen maak.

Dit jaar was de selectie écht moeilijk: véél te véél unieke momenten! Veel van die momenten heb ik te danken aan mijn buddy’s: terwijl ik iets aan het filmen ben hebben zij meestal ondertussen al een ander interessant onderwerp gevonden.

Van de 103 duiken in Zeeland deed ik er 31 met Pierre Spirlet, 26 met Petra Zondervan, 9 met Bas van der Sanden en 5 met Mirjam van der Sanden. Bedankt buddy’s! Vermits ik dit jaar mijn brevet van Self Sufficient Diver behaalde kwamen daar ook 10 solo duiken bij.

Aan iedereen die me volgt een gelukkig en vooral gezond 2018 gewenst. Duik even terug met mij en mijn buddy’s naar 2017!

Zoals steeds is de video in HD1080p, dus eventueel de settings aanpassen voor de beste kwaliteit.

5 reacties

 1. Avatar

  Prachtige compilatie met een groot deel van wat in de onderwaterfaunagidsen voor deze omgevingen staat. Ik heb nog bijgeleerd ondanks mijn start met buitenduiken in 1969.

  REAGEREN
 2. Avatar

  Hallo Dirk, ik hoop dat dit bericht je bereikt. Op een donderdagavond, datum nog onbekend, organiseer ik een filmvoorstelling in de Da Vinci bioscoop in Goes. Ik zou daar ook wel graag van jouw Oosterschelde duikfilms willen vertonen. Wil je even reageren naar ban ad florad . nl

  REAGEREN
  • Avatar

   Typefoutje, ben ad florad . nl

   REAGEREN
 3. Avatar

  Ben, mailtje is verstuurd.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief