Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Wie nomineer jij voor COVID Diver Heroes?

Emperor Divers, bekend van de live-aboards in de Malediven en de Rode Zee, lanceert de COVID Diver Heroes. Welke held verdient er volgens jou een gratis live-aboardtrip?

Ken jij iemand die het afgelopen jaar zijn nek heeft uitgestoken? Emperor Divers is op zoek naar duikers die veel hebben betekend voor de samenleving. De organisatie wil een aantal echte helden in het zonnetje zetten en uitnodigen voor een gratis live-aboardtrip in de Rode Zee of de Malediven.

Luke Atkinson, manager Rode Zee bij Emperor, vertelt: “Dit is onze manier om dank je wel te zeggen tegen de honderden mensen die hebben klaargestaan voor de kwetsbare mensen in hun omgeving. Voorbeelden zijn de mensen in de zorg of al die mensen die zich vrijwillig voor anderen hebben ingezet, maar er zijn nog veel meer mensen die iets speciaals hebben gedaan en in onze ogen echte helden zijn.”

Emperor hoort graag van je of je een duikende held kent die maar al te graag met een gratis live-aboardtrip meegaat. Je kunt een Covid Diver Hero nomineren. Motiveer je nominatie in 100-200 woorden – waarom verdient deze duiker de gratis trip? En geef ook aan of de voorkeur uitgaat naar de Rode Zee of de Malediven. Een panel van medewerkers van Emperor uit meerdere landen zal de nominaties beoordelen en in de komende vier maanden elke twee weken een winnaar kiezen. In totaal geeft Emperor vier live-aboards naar de Rode Zee en vier naar de Malediven weg.
Dus… wie nomineer jij?

#coviddiverheroes

De winnaars worden op de 14de (Malediven) en de 28ste (Rode Zee) van de maand bekendgemaakt, te beginnen eind februari. Tot 20 mei kun je iemand nomineren voor de Rode Zee en tot 5 juni voor de Malediven.

Hoe en wat?

Stuur je nominatie(s), opmerkingen en vragen naar heroes@emperordivers.com

Er zijn voorwaarden van toepassing. Deze kun je opvragen via heroes@emperordivers.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief