Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Spotgoedkoop naar Egypte!

Zou je er weleens helemaal tussenuit willen? Even helemaal focussen op het leven en het duiken? De Eco-lodges in Egypte bieden een fantastische en rustgevende omgeving voor je duikvakantie. Heel bereikbaar maar toch even helemaal onbereikbaar…

Eco-lodges van Red Sea Diving Safari

Red Sea Diving Safari is een duikcentrum in Egypte met eigen Eco-diving Villages. Het Eco-diving-concept dat zij in 1990 al aan de markt brachten, is tegenwoordig een wereldwijd bekende duikbelevenis! Met drie verschillende Eco-Diving Villages langs de zuidkust van de Rode Zee in Egypte is het concept van de Red Sea Diving Safari enorm gegroeid. Ook komen duikers die er al een keer zijn geweest, nog vaker terug. Toch zijn de Eco-Lodges voor veel mensen nog helemaal onbekend!

 

Het team achter Red Sea Diving Safari bestaat alleen uit professionals uit het werkveld van toerisme en duiken. Met zeker 20 jaar ervaring in het werkveld ligt de focus totaal op het verblijden van de gasten en het creëren van waardevolle ervaringen tijdens het verblijf. Ook het duikteam bestaat uit ervaren PADI gecertificeerde duikgidsen en instructeurs. De meeste medewerkers spreken meerdere talen, waaronder vaak Arabisch, Engels, Frans, Italiaans en Duits. Zo is er altijd wel iemand aanwezig die een taal spreekt waarin in jij je ook verstaanbaar kan maken!

Wat kun je je er bij voorstellen?

Stel je maar eens voor, je staat op het vliegveld en staat op het punt om te gaan boarden. Vanaf Schiphol, Brussel of misschien wel Dusseldorf vlieg je naar Marsa Alam in Egypte. Je hebt een beeld geschetst van hoe het daar zal zijn en wat je er gaat doen mag duidelijk zijn: duiken! Eenmaal aangekomen in Egypte, zul je nog een stukje transfer hebben naar de “Eco-diving village” waar je gaat verblijven tijdens deze vakantie. Je kunt zelf kiezen voor de hoeveelheid luxe, zo kun je verblijven in een standaard tent met alleen de basis benodigdheden tot aan een deluxe chalet met alle luxe die je van thuis gewend bent! Welke accommodatie je ook kiest, genieten zul je zeker!

Nadat je je gesetteld hebt in je Eco-lodge, is het tijd om de rest te verkennen. De “Eco-diving village” beschikt over een eigen restaurant waar elke avond een heerlijke maaltijd voor je gemaakt wordt, waar de obers na een paar dagen al door hebben wat je wilt drinken zonder het te bestellen en waar een hele gemoedelijke sfeer hangt. Iets verder ligt het duikcentrum waar je straks je uitrusting kunt ophalen en cursus kunt hebben. Hier krijg je alle uitleg die je over het duiken nodig hebt en de verschillende riffen waar je op kunt duiken. Ook als je eigenlijk te weinig tijd hebt om de cursus af te maken, krijg je alle tijd en ruimte om de informatie in je op te nemen. Het lokaal kan langer open blijven en zelfs de instructeurs zijn bereid om je bij te scholen waar jij dat nodig vindt. Ja aan service geen gebrek. Alle medewerkers zetten graag een extra stap om het voor jou nog aangenamer te maken.

Dan is het tijd om te zien waarom andere duikers hier al vaker heen zijn gekomen. De ongerepte natuur van de beschermde riffen. Juist doordat de riffen beschermd zijn, is massatoerisme niet mogelijk. De rust binnen het gebied zorgt ervoor dat er veel vissen en zeedieren terugkeren naar deze omgeving. Het is daarom ook niet raar als je ineens dolfijnen, schildpadden of fascinerende vissen tegen zou komen tijdens het duiken. Wat ook zeker noemenswaardig is, is dat je door de warme heldere wateren met goede weersomstandigheden een zicht hebt van ±40meter. Heel uniek in deze omgeving is het ongelimiteerde huisrif-duiken! Er is natuurlijk enorm veel te zien, dus het non-limit duiken is echt een pluspunt. Ga wanneer je maar wilt een duik maken op een van de huisriffen van de “Eco-diving Villages”!

Na een lange duikdag ga je terug naar je accommodatie. Je kleedt je even om en besluit dat je eigenlijk nog wel even wilt genieten van het uitzicht. Dus je gaat nog even voor de accommodatie deze avond, er hangt een soort kampvuursfeertje.

Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang en boek snel jouw duikvakantie naar een van de Eco-Diving Villages van Red Sea Diving Safari!

Op dit moment zijn er verschillende leuke aanbiedingen voor de Eco-lodges van Red Sea Diving Safari. Zeker als je van plan bent om in de mei- of herfstvakantie op duikvakantie te gaan, is het nu het moment om te boeken!

  • Winterpromo: Boek nog vóór 30 november een duikvakantie tussen januari 2020 en maart 2020 en ontvang 15% korting op je pakket!
  • Vroegboekkorting: Boek nu al een vakantie voor mid-2020 met reis vanaf Brussel en ontvang fantastische kortingen op je pakket!

2 reacties

  1. Voor zover ik begrepen heb is soloduiken hier ook geen probleem. Erg handig voor alleenreizende duikers.

    REAGEREN
  2. Aanrader! We zijn net terug.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief