Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

SCUBAPRO Bella – hét trimjacket voor de vrouw

Speciaal voor de vrouwelijke duiker ontwierp SCUBAPRO het Bella trimjacket. Het vest is er nu in een nieuwe verbeterde uitvoering.

De Bella is speciaal ontworpen voor vrouwelijke duikers die de voorkeur geven aan het comfort en de stabiliteit van een front-adjustable trimjacket. De Bella, die in nu in een nieuwe uitvoering leverbaar is, heeft grotere zakken, een nieuw systeem voor geïntegreerd lood en een rugplaat met verbeterde padding. Het trimjacket is uitgevoerd in prachtig wit.

De Bella heeft allerlei handige kenmerken en functies, zoals het exclusieve ontwerp van de luchtkamer, die om het lichaam zit en blijft zitten, ook als hij vol met lucht is. Dat zorgt ervoor dat het trimjacket heerlijk zit en dat je onder én boven water stabiel in het water ligt. De schouderbanden van het type Y-Fit passen zich aan het vrouwelijke lichaam aan – je hebt uitstekende controle over je drijfvermogen en kunt je armen nog vrijer bewegen.  De roestvrijstalen driehoekige ring vangt de krachten in het midden van de Y op, zodat de druk over het lichaam wordt verdeeld en het harnas uitermate comfortabel zit, hoe je ook in het water ligt. Zo duik je comfortabel en veilig.

◊ NIEUW: minder padding op de rugplaat zodat je minder drijfvermogen hebt waar je het niet wilt.

◊ NIEUW: grotere zakken met rits waarin je meer duikaccessoires kwijt kunt waar je dan toch goed bij kunt.

◊ NIEUW: de vakken voor het geïntegreerde lood zitten over de zakken heen, zodat je goed bij het lood en de inhoud van de zakken kunt.

◊ NIEUW: het nieuwe wit is uitermate stijlvol en blijft wit, ook na jaren van gebruik.

◊ Ontworpen voor vrouwen en verkrijgbaar in speciale damesmaten.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief