Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Scuba Service Store is 11de Suunto Experience Center

AmilcoSports, importeur van Suunto duikcomputers, laat met trots weten dat er weer een nieuw Suunto Experience Center is geopend – Scuba Service Store in Schoten (B). Het elfde alweer in de Benelux! En dat wordt gevierd…

De strategische ligging (vlakbij Antwerpen) in combinatie met toewijding, kennis en ervaring maken Scuba Service Store een ideaal ‘Suunto Experience Center’. Nog dit jaar viert Scuba Service haar 20-jarig bestaan en dat wordt nu extra opgefleurd met het ‘Suunto Experience Center’-schap!

Beleving

Door een in het oog springende vitrine en speciaal opgeleide medewerkers geeft het Suunto Experience Center je de beleving en ervaring die je bij Suunto duikcomputers mag verwachten. Je ziet er alle modellen en varianten Suunto duikcomputer en de daarbij behorende informatie. Op een groot scherm worden filmpjes vertoond over de producten, het merk en de calculatiemodellen die Suunto in zijn duikcomputers gebruikt.

Touch & Feel

Introduceert Suunto een nieuwe duikcomputer, dan zal je deze als eerste zien bij een Suunto Experience Center. En niet alleen zien, ook voelen en aanraken. Als de Suunto duikcomputer je bevalt, kan je deze direct meenemen. Een Suunto Experience Center heeft namelijk alle modellen en varianten altijd op voorraad! Ook accessoires, polsbanden, onderdelen en servicebenodigdheden zijn hier direct verkrijgbaar. Wil je een nieuw geïntroduceerd model uitproberen? Ook die mogelijkheid biedt een Suunto Experience Center! Zo is nu de nieuwe Suunto EON Steel uit te proberen bij de Suunto Experience Centers.

Opleiding & training

De speciaal opgeleide medewerkers van het Suunto Experience Center beschikken over een zeer uitgebreide kennis van alle Suunto duikcomputers. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende modellen en de werking en instellingen van een Suunto duikcomputer. Uiteraard beschikt een Suunto Experience Center over alle tools, kennis en originele onderdelen om jouw Suunto duikcomputer te servicen.

Win een Suunto computer

Ter gelegenheid van de opening van dit nieuwe Suunto Experience Center geeft Suunto een Suunto Zoop Novo duikcomputer weg. Hoe je kans maakt?
1. Like de Facebook-pagina van Suunto Duikcomputers (als je dat nog niet gedaan had)
2. Like & deel het bericht over deze winactie dat op de Facebook-pagina van Suunto Duikcomputers staat! Natuurlijk heb je een streepje voor als je ook de Facebook pagina van Scuba Service Store een like geeft.
3. Winnaar wordt op vrijdag 15 februari rond 18:30 uur op dezelfde pagina bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief