Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Onderwatervariatie in beeld

Lekker wegdromen op de bank bij een boek vol mooie duikfoto’s? Het kan met het nieuwste boek van onderwaterfotograaf Rudy Van Geldere. En we mogen twee exemplaren weggeven!

Rudy Van Geldere fotografeert al bijna 40 jaar onder water en heeft alle hoeken van de wereld onder de waterspiegel gezien. De foto’s van de laatste tien jaar heeft hij verzameld in een nieuw boek ‘Onderwater variatie in beeld’ met teksten van Philippe Van Loocke.
In het ‘coffee table’-boek presenteert de Belgische fotograaf foto’s uit het Spaanse L’Estartit, Malta, Silverbanks, Ambon, de Malediven, Filipijnen en natuurlijk uit zijn tweede thuisland Bonaire. De titel zegt het al, een variatie aan opnamen van groot en klein leven.

Hoewel de fotograaf kan putten uit een enorm archief aan foto’s, heeft hij zich voor dit boek beperkt tot een greep uit de digitale opnamen die hij sinds 2006 heeft gemaakt. Een belangrijke rol in zijn fotografie is ook weggelegd voor zijn dochter Lindsay, die veelvuldig als zijn onderwatermodel fungeert.
Macro, groothoek, wrakken, visportretten, panorama’s, groot en klein leven, kortom de hele onderwaterwereld trekt aan je voorbij. Een boek dat uitnodigt tot genieten.

Het boek is verkrijgbaar op bestelling en kost 50 euro inclusief verzendkosten vanuit België.

Wij mogen twee exemplaren weggeven. Stuur ons uiterlijk zaterdag 20 december 2014 een mail en vertel ons waarom dit boek een plaatsje onder jouw kerstboom of de kerstboom van een vriend of vriendin verdient. De namen van de winnaars worden zondag bekendgemaakt. Je kunt mailen naar info@duikeninbeeld.tv
Vergeet niet te vermelden naar welk adres we het boek op mogen sturen (als je wint natuurlijk!).

Noot van de redactie (22/12/2014): De winnaars van het boek zijn Ronald Janse en Jeroen Naron, allebei leggen ze het boek onder de kerstboom bij iemand anders!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief