Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw van SCUBAPRO – de Seawing Supernova vinnen

SCUBAPRO lanceert een nieuw concept vinnen – de Seawing Supernova. Met deze nieuwe vinnen kun je werkelijk alle kanten op! 

De nieuwe Seawing Supernova van SCUBAPRO is niet zomaar een verbetering van de populaire Seawing Nova, maar staat voor een geheel nieuw concept.

Zo is je vinslag bepalend voor de stand van het blad. Hoe meer kracht je in de slag legt, des te groter is de hoek. Wil je rustig zwemmend van de onderwaterwereld genieten, dan is de hoek van het blad kleiner. Je controle is uitermate groot en je krijgt als het ware vleugels!

Minstens zo vernieuwend is dat de vin uit twee losse delen bestaat: de voetpocket en het blad. Standaard wordt de Seawing Supernova geleverd met een voetpocket met open hiel – voor gebruik met duikschoentjes. Maar optioneel is er ook een voetpocket met gesloten hiel verkrijgbaar – deze kun je zelf aan het blad zetten. Een blad, twee voetpockets én je bent dus klaar voor alle types duiken of snorkelen. En omdat het blad en het voetpocket van elkaar gescheiden kunnen worden, is dat helemaal handig als je de vinnen in je bagage mee moet nemen. Zo neemt de vin nauwelijks ruimte in!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief