Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Nieuw! Fourth Element X Sea Shepherd

Op Black Friday kondigt Fourth Element een nieuwe samenwerking aan: samen met Sea Shepherd wil het merk mensen aanzetten tot bewust koopgedrag en steunen wat er echt toe doet!

Al 40 jaar zet Sea Shepherd zich als non-profitorganisatie in voor bescherming en behoud van de oceanen en het leven in onze zeeën. Groot of klein, van walvissen tot kleine vissen, van haaien tot krill, Sea Shepherd maakt zich hard voor elke vorm van leven.

Fourth Element heeft zich laten inspireren door de missie van Sea Shepherd en een limited collection van producten voor lovers en beschermers van de oceanen ontworpen onder de naam Fourth Element X Sea Shepherd. De fabrikant doneert 15% van de omzet in deze producten aan Sea Shepherd.

“Voor Fourth Element is dit de kans om de krachten te bundelen met een van de grootste en actieve organisaties die zich inspannen voor bescherming van de natuur. Samen zetten wij ons in voor een omslag in het doen en denken van mensen. Fourth Element ontwerpt, ontwikkelt en verpakt zijn producten op een manier dat de oceanen er zo min mogelijk schade van ondervinden. Door deze samenwerking steunen we het werk van Sea Shepherd, en in het bijzonder hun strijd tegen spooknetten en plasticvervuiling,” licht Jim Standing van Fourth Element toe.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief