Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Kleine cadeautjes…

De feestdagen komen eraan en dus wordt het hoog tijd om je verlanglijstje te maken. Of misschien ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een duiker? Wij verzamelden een aantal bijzondere cadeau-ideeën voor duikers. Dit keer: cadeaus onder de 15 euro voor duikers.

Bagageweegschaal

Iedere duiker zal het herkennen: stress bij het inpakken van de koffers voor een duikvakantie. Want hoeveel mag je nou meenemen? Kan dit er nog wel of niet bij? Wat weegt de handbagage nu? Heb ik het zo ingepakt dat alles mee kan? En op de terugweg: hoe had ik het nou op de heenweg ingedeeld? Een kleine, digitale bagageweegschaal is ideaal om je tassen en koffers te wegen. En hij weegt zelf bijna niets, dus kan zelfs mee op reis om voor de terugweg alles opnieuw goed te verdelen!

Vanaf 5 euro, algemeen verkrijgbaar

Nooit meer koude voeten

Ideaal voor na het duiken: deze haaiensloffen. Ken je iemand die altijd koude voeten heeft met duiken? Of die helemaal gek is van of juist doodsbang is voor haaien? Dan is dit het ideale cadeau!

15 euro, o.a. via Feestwinkel.nl

haaiensloffen 15 euro feestwinkel.nl

Een duikmasker

Als duikers droegen wij natuurlijk al maskers voordat het verplicht was. Maar nu het algemener is, kun je er maar beter goed uitzien. En het mooiste masker is toch een duikmasker, dus met deze maskers kom je ook in de supermarkt goed voor de dag.

8 euro, Scuba-gifts.com

Altijd goed zicht

Iets wat iedere duiker altijd kan gebruiken is anti-fogmiddel. Sea Gold van McNett is niet alleen geschikt voor gebruik bij iedere duik, maar kan ook gebruikt worden voor nieuwe duikbrillen omdat het net iets sterker is dan veel andere anticondensmiddelen. En je bent helemaal bij de tijd met dit cadeau, want het werkt ook goed voor gewone brillen die beslaan als je een mondkapje draagt!

7,50 euro, McNett

Voor creatieve duikers

Tijd over nu je niet op duikvakantie kunt? Ontdek je creatieve kant (of laat je buddy die ontdekken) met dit patroon en haak een duiker! Helemaal compleet met fles en duikbril. De echte liefhebbers haken dit vast even voor hun buddy, maar alleen het patroon cadeau doen kan natuurlijk ook.

5 euro, Etsy (zoek op: pattern scuba)

De mooiste sokken

Naaktslakken hebben hun een eigen schare fans. En voor deze fans vonden wij een fantastisch cadeau: sokken met heel veel verschillende naaktslakken. Dat is ideaal om bij weg te dromen tijdens een saaie vergadering of te controleren of je alle Latijnse namen nog weet als je in de file staat.

15 euro, Redbubble

Hanger duikmateriaal

Een praktisch cadeau met één nadeel: het past slecht in een schoentje. Dus misschien geen goed schoencadeau, maar wel een waar je een duiker blij mee maakt. Op deze brede hangers kun je verschillende duikmaterialen kwijt.

12,50 bij duikwinkels

Die mo'k ook hebben

De lekkerste koffie drink je uit een duikbeker natuurlijk. Deze mok is voorzien van de afbeelding van een helmduiker aan de ene kant en een vis aan de andere kant. Wat zal die koffie smaken!

€ 6,95, GoDolphins

7 reacties

 1. Die gehaakte duiker <3

  REAGEREN
  • Het patroon komt naar je toe… mag je voor het hele team gaan haken 🙂

   REAGEREN
   • Ehhhh…. dat gaat niet goed komen….. Kunnen we niet een oproepje plaatsen voor iemand die goed kan haken en ze voor de redactie wil maken? Als we het heeeeeeeeeeel lief vragen?

    REAGEREN
 2. Die mo’k ook hebben 🤣🤣
  Mooi taaltje dat Zeeuws.

  REAGEREN
 3. Die sokken😂😂

  REAGEREN
 4. Ik mis toch zeker de producten van Sea First!
  Zo steun je gelijk een goed doel om de oceanen te redden waar we zo graag in duiken!
  Super leuke sieraden en andere items

  REAGEREN
 5. Heel erg leuk, al die mooie “duikdingen”.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief