Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Materiaal

Het toppunt van warmte | Arctic onderkleding van Fourth Element

De Arctic onderkleding van Fourth Element was al een echte bestseller, maar is nu nog beter! Waarom je voor de warmte en het comfort van Fourth Element kiest?

Warmtebescherming krijgt een heel nieuwe betekenis met de verbeterde Arctic onderkleding. Niet alleen is de kleding comfortabel en warm, ook heeft Fourth Element zoals altijd oog gehad voor de impact op de planeet. Tel daar het minimalistische design en de nieuwe eigenschappen bij op en je hebt onderkleding waarmee je ook in echt koud water comfortabel blijft.

Betere isolatie met duurzame materialen:
De Arctic onderkleding is allesbehalve volumineus en bestaat toch uit twee lagen met een buitengewone isolatiewaarde. De buitenste laag is gemaakt van 80% gerecycled polyester en de binnenste laag bestaat voor 100% uit gerecycled polyester. Helemaal in lijn met de missie van Fourth Element om het milieu zo min mogelijk te belasten – Ocean Positive.

Verbeterd ontwerp voor droogpakken:
De Arctic onderkleding is ontworpen vanuit de gedacht dat de onderpakken comfortabel en goed bruikbaar moesten zijn. Het resultaat is onderkleding met een minimalistisch design die zich voortreffelijk houdt onder een droogpak. Wat voor type droogpak je ook gebruikt, Fourth Element biedt duikers een betrouwbare oplossing voor duiken onder vele omstandigheden.

Microklimaat:
De Arctic, die is gemaakt van materialen met een hoge isolatiewaarde die vocht snel absorberen, creëert rond de duiker een microklimaat, waardoor het lichaam droog en warm blijft. Het fleece met zijn hoge dichtheid aan de binnenkant staat voor voortreffelijke isolatie, comfort en vochtabsorptie, De buitenste laag staat garant voor duurzaamheid en een goede pasvorm.

Efficiënt luchtbeheer:
De Arctic heeft niet veel nodig om te doen wat hij moet doen! En dat is te danken aan het effectieve luchtbeheer in de vezels van het pak. In tegenstelling tot traditionele onderkleding is de luchtverplaatsing beperkt, waardoor je minder snel afkoelt. Ook blijft lucht nergens hangen en kun je overtollige lucht dus via de ventielen van je droogpak afvoeren.

Prestaties onder natte omstandigheden:
Ook als de Arctic nat is, houdt de onderkleding je warm. Van duikers hoorden we dat ze zelfs in het geval van lekkage in het pak, hun duik redelijk comfortabel konden afmaken. Dat laat wel zien hoe veerkrachtig de Arctic in het water is.

Getest onder extreme omstandigheden:
De Arctic onderkleding is jarenlang in de praktijk getest door niemand minder dan duikers van de Noorse marine, het Britse Antarctic Survey Dive Team, de Franse mariniers en de Deense marine en heeft alle testen van de noord- tot de zuidpool voortreffelijk doorstaan.

Met deze Arctic onderkleding laat Fourth Element opnieuw zien hoe de fabrikant zich inzet voor innovatie en duurzaamheid en tegelijk duikers de hoogste mate van thermische bescherming biedt. Zeg nu zelf: comfort en prestatie gaan heel goed samen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief