Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

Een echte Denise Kruithof Original

Gezien op Duikvaker? Kunstenares Denise Kruithof die een duikpak beschilderde? Wij zijn benieuwd wat er met het pak is gebeurd.
Denise Kruithof_Duikvaker 2016_Camaro pak

Op Duikvaker 2016 stond Denise Kruithof als vanouds op de stand van DuikeninBeeld te schilderen. Alleen dit keer niet op een doek, maar op een duikpak.

Ze is inmiddels niet meer weg te denken op de stand van DuikeninBeeld en elk jaar probeert ze -creatief als ze is- iets nieuws te bedenken voor de duikbeurs. Dat werd dit keer een duikpak van Camaro, beschikbaar gesteld door importeur Sealife Benelux. Een uitdaging als we haar mogen geloven, maar wel een leuke!

Voor Camaro-importeur Harro Cats van Sealife Benelux is het een experiment. Vlak voor Duikvaker 2016 kreeg zijn bedrijf het importeurschap voor Camaro. «Voor ons is het een goede manier om het merk Camaro onder de aandacht te brengen. Bij ervaren duikers is het merk mogelijk een beetje in de vergetelheid geraakt, voor nieuwe duikers is het een leuke kennismaking. Camaro staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovaties. Het merk gebruikt kleur voor zijn pakken. Dat onderscheidt een Camaro pak duidelijk van de reguliere pakken die vaak een conventionele kleuren hebben. Ook daarom was het goed om een Camaro pak te beschilderen.

Denise vertelt: «Ik ben wel gewend om op allerlei materialen te schilderen, maar vaak zijn het voorwerpen met een harde ondergrond (een duikfles bijvoorbeeld). Het materiaal van een duikpak is heel iets anders en het leek me leuk om er iets moois van te maken.»
De reacties van het publiek waren enthousiast. Veel mensen vroegen haar of ze hun zwarte pak, « zo saai», niet kon beschilderen. En waarom eigenlijk niet? «Het lijkt me zeker leuk!» vertelt Denise, «maar ik heb geen idee wat er onder water van de verf overblijft.»

Het pak staat inmiddels in de showroom van Sealife Benelux. En of we binnenkort Denise Kruithof Original duikpakken kunnen verwachten, antwoordt Harro: « Ah wie weet … zeg nooit nooit.»

Klik op een thumbnail om onderstaande fotovoorstelling te openen…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief