Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

De droogpakken van 2019 in beeld

Zo’n 85 droogpakken van 21 merken op een rijtje! Dit zijn de pakken die in 2019 in de duikwinkels hangen.

Ook dit jaar hebben wij fabrikanten en distributeurs gevraagd welke modellen droogpakken ze in 2019 voor je hebben. Zij presenteren de pakken die komend jaar bij de duikwinkels in de rekken hangen.

De informatie die bij elk droogpak staat vermeld, is verstrekt door de fabrikant of distributeur zelf. Wij geven geen waarde-oordeel. Overigens, als een merk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat het geen droogpakken heeft: in dat geval hebben we van de fabrikant/distributeur geen info ontvangen. De duikwinkel bij jou in de buurt kan je altijd up-to-date informatie geven.

Hoe presenteren we de pakken?

Hieronder vind je alle pakken die in het overzicht van dit jaar zijn opgenomen – ze zijn gerangschikt op model. Als je op een pak klikt, wordt een pagina met informatie over het pak geopend: het materiaal, de schoenen, de seals, de maten, de kleuren, accessoires, de geadviseerde onderkleding, de prijsklasse én een link naar de website van de fabrikant.  Via de knop ‘Naar alle droogpakken van 2019’ keer je terug naar het totale overzicht op deze pagina. Elk pak heeft -anders dan voorgaande jaren- een eigen pagina.

De kleuren verwijzen naar de prijsklasse:

Adviesprijs tot 999 euro

Adviesprijs 1000 - 1499 euro

Adviesprijs vanaf 1500 euro

Als je bij een pak één van deze logo’s tegenkomt, wil dat zeggen dat je voor het desbetreffende droogpak en accessoires in elk geval bij dit duikcentrum terecht kunt. De medewerkers zullen je graag vakkundig advies geven en samen met jou kijken welk pak past bij jou en de duiken die je maakt. 

 

Wil je alleen de pakken van de volgende merken zien, klik op het logo.

320 BS

Artic

“Basismodel droogpak voor de beginnende duiker. Uit te breiden naar een tech uitvoering”

320 EX

Artic

“Het complete droge duikpak van Artic voor de beginnende duiker.”

420-EX

Artic

“Compleet en sterk droogpak voor de technische duiker. Voorzien van 2 tech zakken.”

450-EX

Artic

“Compleet en sterk droogpak voor de technische duiker. Voorzien van 2 tech zakken.”

Abyss Dry

Beuchat

“Unieke plaatsing van de rits, samen met het stretch laminaat, voor maximaal draagcomfort, bewegingsvrijheid en gebruiksgemak”

Aquatrek Pro Dry

Bare


“Het droogpak is gemaakt van een speciaal voor Bare ontwikkeld materiaal en levert een duurzamer, ademend en lichter droogpak op.”

Aqua Trek Tech Dry

Bare

“Het droogpak is gemaakt van een speciaal voor Bare ontwikkeld materiaal en levert een duurzamer, ademend en lichter droogpak op.”

Arc Tec 3.0

Camaro


“Een comfortabel droogpak met goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid.”

Atlantic

Otter


“Dit pak is slimfit gesneden met een naadloos paneel onder de armen wat veel bewegingsvrijheid geeft. Voor zowel recreatieve als technische duikers.”

Britannic

Otter


“Droogpak gemaakt van supersterk Armour Skin trilaminaat; geliefd bij grotduikers en instructeurs. Keus van schoenen en/of kleur zonder meerprijs”

Cave Cordura

Procean


“Droogpak van trilaminaat cordura met een frontrits.”

Cave Kevlar

Procean


“Droogpak van trilaminaat kevlar en cordura met een frontrits.”

Cave Lady

Procean


“Droogpak van trilaminaat cordura met een frontrits voor de vrouwelijke duiker.”

Cave Light

Procean


“Droogpak van trilaminaat nylon light met een frontrits.”

CD4

Bare

“Robuust en sterk maar ook comfortabel droogpak. Het pak is gemaakt met behulp van No Stitch Technology, de naden zijn dubbel verlijmd en voorzien van tape.”

CF-200-X

DUI


“Een fantastische combinatie van DUI’s populairste kenmerken: perfecte pasvorm, uitzonderlijk draagcomfort en optimale duurzaamheid. Perfect voor technische duikers en onder exploratieduikers de eerste keuze!”

CLX450

DUI


“Dit pak wordt niet voor niets de ‘smoking onder de droogpakken’ genoemd – een droogpak dat aan de hoge eisen van extreme duikers voldoet.”

Cordura Back Zip

Ursuit


“Cordura is het meest duurzame pak van Ursuit maar behoudt zijn souplesse en heeft een uitstekende pasvorm. Stel het pak samen zoals je wilt. De Ursuit Cordura is veel in gebruik bij brandweereenheden in de RedQ-uitvoering.”

Cordura Front Zip

Ursuit


“Cordura is het meest duurzame pak van Ursuit maar behoudt zijn souplesse en heeft een uitstekende pasvorm. Stel het pak samen zoals je wilt. De Ursuit Cordura is veel in gebruik bij brandweereenheden in de RedQ-uitvoering.”

CX-500 (S)

Aquatek


“Sterk en zeer soepel droogpak van cordura. De naden zijn drievoudig gestikt en versterkt met 38mm Aquatape. De S-versie is gemaakt van iets zachter materiaal.”

CX-600

Aquatek


“Soepel en sterk droogpak. De naden zijn 3-voudig gestikt en versterkt met 38mm Aquatape. Productie in Engeland”

D6 Pro Dry

Bare


“Robuust en sterk maar ook warm droogpak door gebruik van 6mm neopreen. “

D7x Nylotech

Waterproof

“Het hele pak is van Nylotech, een nieuwe materiaalsoort die zachter is, maar tegelijk slijtvaster. Polsringen geschikt voor ULTIMA droge handschoenen.”

Definition Dry

Scubapro


“Droogpak van zware trilaminaat. De naden zijn gestikt, verlijmd en afgetapet. Het pak is licht van gewicht en heeft een gestroomlijnde pasvorm.”

Desert

Cressi


Droogpak van 4 mm dik compressed neopreen.

Dry Tec

Camaro


“Een comfortabel droogpak met goede pasvorm en veel bewegingsvrijheid. De rits staat diagonaal tegenovergesteld aan het ontluchtingsventiel.”

DS-1

Typhoon


“Dit droogpak is gemaakt van TX6 materiaal en heeft dubbel getapete naden, YKK rits en heavy duty latex seals. Limited edition uitgave.”

E.lite Plus

Santi


“Duurzaam en flexibel droogpak door gebruik van nieuw ontwikkeld en sterk materiaal. Kritische punten zijn extra versterkt met E.Lite materiaal”

E.motion

Santi

“Droogpak gemaakt van licht en flexibel materiaal. Door het lage gewicht een ideaal pak om mee op reis te nemen. Met E.Lite verstevigde stukken op onderarmen en achterzijde benen.”

E.motion Plus

Santi

“Droogpak van licht en flexibel materiaal. Door het lage gewicht een ideaal pak om mee op reis te nemen. Met E.Lite verstevigde stukken op onderarmen en achterzijde benen.”

E.space

Santi


“Soepel en sterk droogpak. Maximale bewegingsvrijheid door gebruik van telescopische torso en speciaal gesneden materiaal.”

EverDry 4

Scubapro


Het droogpak biedt een gestroomlijnde pasvorm, het comfort en de flexibiliteit van een natpak met de thermische eigenschappen van een droogpak.

EverDry4 Pro

Scubapro


“Dit droogpak is de professionele uitvoering van de Everdry 4.0 en geschikt voor lange duiken, in eerste instantie ontwikkeld voor de professionele duiker.”

Evertech Dry Breathable

Scubapro


“Droogpak van ademend trillaminaat. Gestikte en dubbel afgetapede naden.”

ExoDry

Scubapro


Een hybride pak met een minimaal inherent drijfvermogen en maximale bewegingsvrijheid. Nieuwe pluche voering.”

Expedition H2 Tech Dry

Bare


“Gemaakt van een speciaal voor Bare ontwikkeld materiaal is dit een duurzamer, ademend en lichter droogpak.”

Explorer NST

ScubaForce


“Bij dit pak worden de hoofdnaden gelast in plaats van gestikt, wat zorgt voor uitermate waterdichte naden en veel bewegingsvrijheid. “

Extreme

Procean

Extreme Lady

Procean

Extreme Light

Procean

Extreme Light Lady

Procean

Flex

Fourth Element


“Gemaakt van een speciaal ontwikkeld sterk Flex trilaminaat, is het Flex pak is buitengewoon robuust. De flexibele butyl laag zorgt voor een ideale balans tussen duurzaamheid en comfort.”

FLX Extreme MaxMob

DUI


“Lichtgewicht en tegelijk duurzaam: de FLX Extreme is een fantastische combinatie van DUI’s populairste kenmerken. Perfect voor technische duikers en onder exploratieduikers de eerste keuze!”

Guardian Pro Dry

Bare


“Droogpak met thermische en operationele capaciteiten en de flexibiliteit van een natpak.”

Guardian Tech Dry

Bare


“Droogpak met thermische en operationele capaciteiten en de flexibiliteit van een natpak.”

Haztech

Viking

“Lichtgewicht droogpak gemaakt van slijtvast TPU. Gladde buitenlaag die makkelijk te reinigen is.”

HDC Tech Dry

Bare

“Dit droogpak is een zeer robuust en ruimvallend pak, geschikt in combinatie met dikke onderkleding.”

Heavy Light

Ursuit


“Al tijden favoriet voor verschillende doeleinden. Het zeer lichtgewicht maar resistente trilaminaat biedt uitstekende prestaties voor zowel de beginnende duiker als de geharde veteraan.”

Hybrid

Fourth Element

“Een combinatie van Stealth-materiaal voor het bovenlichaam en de armen en Flex-materiaal voor het onderlichaam: voortreffelijke bewegingsvrijheid, uitermate sterk en ultieme pasvorm.”

Iceberg Pro

Beuchat


Vernieuwend concept; door de unieke plaatsing van de rits samen met ‘state of the art’ neopreen geven dit pak maximaal draagcomfort, bewegingsvrijheid en gebruiksgemak.”

Kevlar EX

Artic


“Compleet en sterk top droogpak voor de technische duiker. Voorzien van 2 tech zakken.”

KV-750

Aquatek


“Zeer sterk en soepel droogpak. De naden zijn 3-voudig gestikt en versterkt met 38mm Aquatape.”

KVR-1

Apeks

“De Apeks Fusion KVR1 met Aircore, een droogpak dat is opgewassen tegen de duikomgeving die je verkent. Met een beschermende, buitengewoon sterkte buitenlaag en ademend Aircore aan de binnenkant. “

Lite

Ursuit

“Ademend Trilaminaat pak dat o.a. overmatige condensvorming aan de oppervlakte vermindert. Bijzonder lichtgewicht en zeer soepel. “

MSF 500 TB Flex

O'Three

“De MSF 500 tb Flex houdt je optimaal warm – een traditioneel onderpak heb je niet nodig. Daarom is het pak uitermate veelzijdig én populair.”

Neo Quantum Air

Typhoon

Dit droogpak is gemaakt van lichtgewicht neopreen met dubbel getapete naden en een warmte kraag om de nek. De zakken hebben 2-way ritsen.”

One Endurance

Ursuit


“Soepel en duurzaam trilaminaat pak. De warme hals-structuur houdt de losse kap op de juiste plaats. Ook geschikt voor heel koud water.”

One Performance

Ursuit


“Soepel en duurzaam trilaminaat pak. De warme hals-structuur houdt de losse kap op de juiste plaats. Ook geschikt voor heel koud water.”

Oone

OMS


“Een uitermate comfortabel droogpak, 10 maal meer rek, 5 maal sterker. Uitermate YV-bestendig. Flexibele en tegelijk sterke naden met urethaan coating.”

Otwo

OMS


“Een uitermate comfortabel droogpak, 10 maal meer rek, 5 maal sterker. Uitermate YV-bestendig. Flexibele en tegelijk sterke naden met urethaan coating. Geen naden in kruis en onder oksels – veel bewegingsvrijheid..”

Port 10

O'Three

“Rotsvaste betrouwbaarheid – dat biedt dit pak dat opvalt door kwaliteit en kenmerken.”

Probe

Procean


“4 mm compressed neopreen”

Ri 2-100 Flex

O'Three

“Speciaal ontworpen voor de technische duiker. Door de hoge mate van compressie word je ultiem beschermd en zal je drijfvermogen op diepte nauwelijks veranderen.

Seamaster

Typhoon

“Dit vernieuwde droogpak is gemaakt van neopreen met een warmte kraag om de nek en verstevigd op de knieën en schouders.”

Sentry Pro Dry

Bare


“Droogpak met thermische en operationele capaciteiten en de flexibiliteit van een natpak. Er is gebruik gemaakt van No Stitch Technology en een nieuwe innovatie op het gebied van torso expansie (ATX).”

Sentry Tech Dry

Bare


“Droogpak met thermische en operationele capaciteiten en de flexibiliteit van een natpak. Er is gebruik gemaakt van No Stitch Technology en een nieuwe innovatie op het gebied van torso expansie (ATX).”

Softdura

Ursuit


“Softdura is een uniek, soepel, licht maar duurzaam pak met een uitstekende pasvorm voor de veeleisende duiker. Stel het pak samen zoals je wilt.”

Spectre

Typhoon

“Dit droogpak is gemaakt van TX5 materiaal en heeft dubbel getapete naden, YKK rits en heavy duty latex seals. Het pak weegt slechts 3 kg.”

Stealth Argonaut

Fourth Element


“Het meest flexibele, lichtgewicht en sterkste pak van Fourth Element. Bewegingsvrijheid krijgt een nieuwe betekenis. Dankzij BioMappig is dit een van de best passende pakken op de markt”

Subsea

Subsea Products


“Al meer dan 30 jaar made in Holland!”

Technical

Procean


Technical Lady

Procean

TLS350 Extreme MaxMob

DUI


“Of je een technical diver bent die een nieuwe grot in kaart brengt of een recreatieve duiker die de lokale duikstek verkent, in de super-lichtgewicht, sneldrogende en perfect passende TLS 350 is duiken een feest. “

Trilam Poly Pro Tech

Bare


“Het droogpak is gemaakt van een speciaal voor Bare ontwikkeld trilaminaat en levert een flexibel droogpak op. Kunststof YKK rugrits.”

Trilam Poly Tech Dry

Bare


“Het droogpak is gemaakt van een speciaal voor Bare ontwikkeld trilaminaat en levert een flexibel droogpak op. Kunststof YKK Aquaseal frontrits.”

Warmdry

SEAC

“De SEAC Warmdry is een lekker soepel vallend pak met een goede pasvorm”

X-350

Aquatek


“Soepel en glad droogpak van polyester. De naden zijn 3-voudig gestikt en versterkt met 38mm Aquatape.”

X-350 OVR

Aquatek


“Soepel en glad droogpak van polyester. De naden zijn 3-voudig gestikt en versterkt met 38mm Aquatape.”

X-mission

Bare


“Een lichtgewicht droogpak met ultieme pasvorm, waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen en constructiemethoden. “

X-mission Evolution

Bare


“Een slechts 3.4 kg wegend droogpak met ultieme pasvorm, waarin ieder detail de specifieke behoeftes van droogpak duikers verwerkt. “

Xpedition

ScubaForce


“Een duurzaam pak met veel bewegingsvrijheid.  “

Xpedition SE

ScubaForce


“Dit pak beschikt over het Splitted Overlay Protection System en is volledig gemaakt van kevlar.”

XR1 AQS

Mares


“Licht, flexibel droogpak van kevlar waardoor het haast onverwoestbaar is. Twee zakken met diverse opties.”

XR3

Mares


“Instapmodel van de XR-lijn. Het pak biedt een grote flexibiliteit en heeft verstevigde stukken op knieën, schouders en zitvlak..m”

Yukon III

DUI


“Dit pak is gebaseerd op FreedomForm™ technologie. Flexibiliteit ten top!”

E.lite

Santi


“E.Lite droogpak vanwege zijn duurzaamheid speciaal aanbevolen voor technische duikers, met name wrak- en grotduiken”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief