Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

De droogpakken van 2019 in beeld

Zo’n 85 droogpakken van 21 merken op een rijtje! Dit zijn de pakken die in 2019 in de duikwinkels hangen.

Ook dit jaar hebben wij fabrikanten en distributeurs gevraagd welke modellen droogpakken ze in 2019 voor je hebben. Zij presenteren de pakken die komend jaar bij de duikwinkels in de rekken hangen.

De informatie die bij elk droogpak staat vermeld, is verstrekt door de fabrikant of distributeur zelf. Wij geven geen waarde-oordeel. Overigens, als een merk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat het geen droogpakken heeft: in dat geval hebben we van de fabrikant/distributeur geen info ontvangen. De duikwinkel bij jou in de buurt kan je altijd up-to-date informatie geven.

Hoe presenteren we de pakken?

Hieronder vind je alle pakken die in het overzicht van dit jaar zijn opgenomen – ze zijn gerangschikt op model. Als je op een pak klikt, wordt een pagina met informatie over het pak geopend: het materiaal, de schoenen, de seals, de maten, de kleuren, accessoires, de geadviseerde onderkleding, de prijsklasse én een link naar de website van de fabrikant.  Via de knop ‘Naar alle droogpakken van 2019’ keer je terug naar het totale overzicht op deze pagina. Elk pak heeft -anders dan voorgaande jaren- een eigen pagina.

Prijscategorie druppelA   Adviesverkoopprijs tot 999 euro –  Prijscategorie druppelB    tussen 1000 en 1499 euro –  Prijscategorie druppelC   vanaf 1500 euro

Als je bij een pak één van deze logo’s tegenkomt, wil dat zeggen dat je voor het desbetreffende droogpak en accessoires in elk geval bij dit duikcentrum terecht kunt. De medewerkers zullen je graag vakkundig advies geven en samen met jou kijken welk pak past bij jou en de duiken die je maakt. 

 

Wil je alleen de pakken van de volgende merken zien, klik op het logo.

Dit bericht delen

Linda Ferwerda
Linda Ferwerda

Oprichter en maker van DuikeninBeeld met een passie voor duiken en schrijven. Waarom werken aan DuikeninBeeld zo leuk is? Omdat het voor én door duikers is!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *