Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Doe mee met ONK en ZK!

Het Open Nederlands Kampioenschap en het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie staan weer voor de deur. Twee wedstrijden waar elke onderwaterfotograaf aan mee kan doen! En het gaat er natuurlijk om spannen want wie gaat Ron Offermans opvolgen?

Zet het vast in je agenda! Zondag 15 mei en zondag 26 juni is Zeeland het toneel van het Open Nederlands Kampioenschap en het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie. En alle fotografen – van welke nationaliteit dan ook – zijn uitgenodigd en worden uitgedaagd om mee te doen.

Het Zeeuws Kampioenschap is een wedstrijd voor de beginnende en minder ervaren fotograaf. Het Open Nederlands Kampioenschap is bedoeld voor de meer ervaren onderwaterfotografen. 

Het Zeeuws KampioenschapAQ10-ONK 2e Plaats-ONK15-Jan Azier-4-DSC3924-4

Denk vooral niet ‘ik ben nog maar net begonnen’ of ‘ik ben nog niet goed genoeg’. Het Zeeuws Kampioenschap is echt een wedstrijd voor alle beginnende fotografen. Er is niets te verliezen, alleen te winnen. Al win je (nog) niet één van de prachtige prijzen, dan nog zul je een gezellige en ontspannen sfeer ervaren tijdens de wedstrijddagen. Laat je inspireren door de ervaring die je tijdens zo’n wedstrijd opdoet, en door de tips en ervaringen die je met anderen kunt uitwisselen. Vergeet niet dat ook de huidige topfotografen ooit voor het eerst aan een wedstrijd hebben meegedaan!

Het Open Nederlands Kampioenschap

Dit kampioenschap is bedoeld voor de zeer gevarieerde groep van fotografen die al meer ervaring hebben opgedaan, tot aan degenen die zich mogen rekenen tot de bekende (top)fotografen.

Wedstrijd voor iedereen

Iedereen kaAQ10-0NK 1e Plaats-ONK12-Ron Offermans-3_DSC0281_1n dus meedoen. En aan welke categorieën en op welke wedstrijddag, dat beslis je zelf. Je kunt je helemaal toeleggen op één of twee categorieën, maar in alle vijf mag ook. Want ook in elke categorie – van zowel het ONK als het ZK – zijn mooie prijzen te winnen. Wil je maar op één van de twee wedstrijddagen onderduiken, ook dat kan.

Voldoende uitdaging, ook voor de allerbesten?

Ga er maar aan staan om in een (internationaal) gezelschap op de wedstrijddagen, ongeacht de duikomstandigheden, in alle vijf de categorieën de beste opnamen te schieten. Als jij wordt uitgeroepen tot de beste, ben je de Wedstrijdkampioen 2011.
Maar ben je de best scorende Nederlander, dan ben je Nederlands Kampioen 2011 en mag je namens Nederland deelnemen aan het eerstvolgende CMAS Wereldkampioenschap. Ook zijn er bij het ONK mooie prijzen te winnen in de vorm van duikmaterialen – beschikbaar gesteld door onze sponsoren – en aantrekkelijke geldprijzen – beschikbaar gesteld door de NOB. Bovendien ontvangen de WK-deelnemers een belangrijke bijdrage in de reiskosten naar het WK. We zien iedereen graag in Zeeland op de genoemde data!

Inschrijven kan via de website van Aquashot.

Foto’s: de eerste twee foto’s zijn van Jan Azier, de derde foto is de bekroonde foto van Ron Offermans tijdens het ONK van 2010.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief