Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Dive Stop, Cyprus

Cyprus is de verborgen parel van de Middellandse Zee, die je samen met duikcentrum Dive Stop kunt ontdekken.

The place to be als je op Cyprus wilt duiken, is Dive Stop in Pernera, aan de zuidoostkant van het mediterrane eiland. Het duikcentrum biedt duikpakketten aan die speciaal op jou, je wensen, ervaring en opleiding worden afgestemd. Er worden kantduiken op vele verschillende locaties aangeboden, en voor de bootduiken wordt de speciaal voor duikers ingerichte RIB gebruikt. Dit maakt het mogelijk om duikers mee te nemen naar exclusieve duiklocaties, weg van de drukte.

Duik je nog niet of wil je vervolgopleidingen volgen? Ook dan kun je bij Dive Stop terecht. Het duikcentrum geeft opleidingen volgens de richtlijnen van PADI, SDI, TDI en BSAC.

Helemaal van juni tot oktober is het goed toeven in het water van Cyprus. Gemiddeld is de temperatuur van het water dan 26 graden, met uitschieters naar 30 graden hartje zomer. De luchttemperatuur kan in de zomer de 47 graden aantikken.
In de herfst is het minstens zo lekker! Het water is gemiddeld zo’n 22 graden warm en boven water is het rond de 30 graden. Zelfs in de winter is het verre van koud met een gemiddelde luchttemperatuur tussen de 15 en 20 graden en een watertemperatuur die zelden onder de 17 graden komt.

Dive Stop neemt je mee op ontdekking – van iconische wrakken tot grotten, van tunnels tot een onderwatermuseum, Cyprus heeft het. Voor duikers van elk niveau en snorkelaars.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief