Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Nieuws

Vijf redenen om Camaro te bezoeken op Duikvaker

Camaro, de maker van duikkleding voor elke duiker, zal groot aanwezig zijn op Duikvaker 2024. Vijf redenen waarom je zeker even langs ‘moet’ komen!

Ben jij op zoek naar het juiste droogpak of toe aan een nieuw natpak, maar je weet niet wat de juiste keuze is? Kom dan kijken bij CAMARO. De fabrikant en duikpakkenspecialist uit Oostenrijk komt naar Duikvaker om jou advies op maat te geven.

Overtuigende kwaliteit met '3 jaar gratis reparatieservice'

CAMARO is dé gespecialiseerde duikpakkenfabrikant met hoofdvestiging in Oostenrijk. Ruim 50 mensen zijn daar dagelijks bezig met het ontwerpen en maken van onder andere natpakken en droogpakken. Niet voor niets wordt op alle CAMARO artikelen 3 jaar gratis reparatieservice gegeven. Zelfs als je het zelf per ongeluk stuk hebt gemaakt, zal CAMARO dit de eerste 3 jaar na je aankoop gratis voor je herstellen.

— Overtuigende kwaliteit met ‘3 jaar gratis reparatieservice’ —

Alle comfort en warmte valt of staat met de juiste maat

De maatcollectie voor de natpakken in zowel 3mm, 5mm als 7mm is er in bijna 50 verschillende maten. Standaardmaten, lengtematen, korte maten en vervolgens ook nog eens in een King en Queen Size uitvoering, de zogenoemde ‘welvaartmaten’. Het zal eerder uitzondering dan regel zijn als CAMARO je geen standaardmaat kan bieden. Maar mocht dat toch zo zijn, dan kunnen ze in Oostenrijk het pak net even aanpassen zodat het toch 100% perfect past. Want in een pak dat je op het lijf is geschreven, blijf je optimaal warm én dus comfortabel – een compromis in maatvoering is voor CAMARO geen optie!

Droogpakken 100% op maat gemaakt

Alle droogpakken van CAMARO worden in Oostenrijk met de hand op maat gemaakt. Zo ben je er altijd zeker van dat het nieuwe droogpak optimaal zit en volledig aansluit zoals het bedoeld is. Of je nu lang en dun, dik en kort of doorsnee van postuur bent, CAMARO zorgt ervoor dat jij in een goed droogpak duikt. Wel zo fijn, wel zo veilig.

De droogpakken van CAMARO kan je zelf configureren. Zo kan je schoenen of sokken kiezen en twee, één of geen pockets op de benen laten plaatsen. En als de standaardkleur zwart met gele accenten je niet aanstaat, dan laat je het pak toch afwerken in een van de andere 5 accentkleuren!

Meten is weten

Voor de DUIKVAKER komen de coupeuses van CAMARO speciaal voor jou over vanuit Oostenrijk – zij nemen je maten op en kunnen je zorgvuldig adviseren. Ze zijn geen verkopers, maar dames die hun vak verstaan en maar één doel hebben – jou voorzien van het juiste pak. Dat is hun vak en ze doen dit elke dag met veel plezier en zorg voor het pak én de duiker. Kom gerust langs op de stand en laat je informeren.

Wie het pak past, trekke hem aan

Er is maar één manier om er achter te komen in welk pak jij het beste past. En dat is door het pak aan te trekken. Op de DUIKVAKER kan dat bij CAMARO! Het streven is dat we op de stand de gehele maatcollectie van alle pakken (en accessoires) beschikbaar te hebben. Met de hulp van een van de CAMARO adviseurs kan je daar ter plekke passen om de juiste maat te vinden. En als het nodig is, geven de coupeuses advies waar het moet worden aangepast. Vind je het juiste pak, dan kan je het gelijk afrekenen en meenemen of bestellen, wat jij het makkelijkst vindt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief