Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Materiaal

Argonaut 3.0 – Evolutie wordt revolutie

Het nieuwe Argonaut 3.0 droogpak van Fourth Element is nu verkrijgbaar! Het ontwerp is verder verbeterd, het pak is nog flexibeler en er zijn nog meer opties om het droogpak op je eigen voorkeuren af te stemmen.

De nieuwe Argonaut 3.0 beweegt als het ware met je mee. Dankzij de perfecte pasvorm heb je volledige bewegingsvrijheid wanneer je horizontaal en uitgetrimd de onderwaterwereld verkent. Het pak past zich aan jou aan in plaats van andersom.

Flexibiliteit en pasvorm 3.0

Het ontwerp van de Argonaut 3.0 is op allerlei punten verbeterd. En dat betekent een nog betere pasvorm dan je al gewend bent. Nooit eerder kon jij je zo soepel door het water bewegen. En als je daar het flexibele materiaal en de legio opties om het pak op jouw duiken af stemmen bij optelt, dan snap je dat Fourth Element met dit droogpak de nieuwe norm voor droogduiken heeft bepaald.

AFT – Articulated For Trim

Duikcomfort zoals je dat nog nooit hebt ervaren! Het design van de Argonaut 3.0 rond knieën en bovenbenen is nieuw – je ervaart een ongekende bewegingsvrijheid.

Gestroomlijnd design

Het telescopische torso sluit beter aan op het lichaam, waardoor je gestroomlijnd in het water ligt. En onder de nieuwe warme kraag stop je je kap goed en makkelijk weg.

— De Argonaut 3.0 past zich aan jou aan in plaats van andersom. —

Van rechtsboven naar linksonder

De composiet droge rits loopt van rechtsboven naar linksonder. Niet alleen komt dat ten goede van de flexibiliteit, maar ook kun je veel makkelijker ontluchten via het ventiel op de linkerbovenarm.

Keuze uit polsseals

Welke seals je gebruikt? Dat bepaal jij. Je hebt keuze uit verlijmde latex of neoprene polsseals, het Ellipse-systeem, Si-Tech, QCP Ultima of het nieuwe intuïtieve PSI-systeem.

De beste pasvorm

Het BIOMAP systeem voor het opmeten van het droogpak garandeert ook in het geval van de Argonaut 3.0 de ultieme pasvorm.

Verkrijgbaar bij  fourthelement.com en Argonaut dealers wereldwijd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief