Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Aqua Lung Plazma – hét masker voor elke duiker en snorkelaar

Zo’n masker dat je eigenlijk nooit meer af wilt zetten – ten minste niet als je de onderwaterwereld bewondert. Dat is de Aqua Lung Plazma!

Echt een masker voor elke duiker – of je nu net begint of al heel veel (snorkel)duiken in je logboek hebt bijgeschreven! De Plazma is het enige frameless panoramische masker dat een perfecte pasvorm heeft dankzij het premium silicone en de stabilisatiezones die op strategische plaatsen in het silicone zijn aangebracht! Zo heb je veel minder last van een masker dat in je gezicht drukt wanneer je het tijdens een lange snorkeltocht of duik draagt.

Je hebt keuze uit twee glazen: een helder glas of een geavanceerde spiegel die verblinding tegengaat en kleuren nog beter doen uitkomen.

Met de Quick Fit-gespen ontgrendel je de band met één druk zodat je de band op de juiste kunt afstallen. Zelfs met handschoenen aan lukt dat! Overigens is die maskerband zodanig voorgevormd dat deze ongeacht de vorm van het hoofd perfect zit.

De Aqua Lung Plazma is hét masker voor duikers en snorkelaars die voor het ultieme comfort gaan! Verkrijgbaar in vele kleuren!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief