Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Instagram link in bio

Ammonite introduceert nieuwe krachtige lampkop

Ammonite staat bekend om zijn lampsystemen voor elke duiker – van recreatief tot technisch. Het merk heeft nu een nieuwe lampkop geïntroduceerd: de LED Speleo Mark II.

Duiken is écht geweldig en met Ammonite wordt het alleen nog maar beter. Voor de fabrikant van duiklampen en heatingsystemen maakt het niet uit wat voor duiker je bent –een technisch duiker die de onderwaterwereld op extreme diepten verkent, een recreatief duiker die geniet van het onderwaterleven in zoet en zout water, of een enthousiaste beginner die nieuwsgierig de nieuwe wereld verkent. Ammonite is er heel duidelijk in: elke duiker verdient de beste verlichting die de duik nog meer kleur geeft.

De lampsystemen van Ammonite zijn modulair, jij bepaalt welke combinatie voor jou en de duiken die je maakt, het meest geschikt is. En welk systeem je ook kiest, het is getest onder extreme omstandigheden. Op de lampen van Ammonite kan je dan ook rotsvast vertrouwen.

Nieuwe lampkop

Nieuw in het assortiment is de LED Speleo Mark II, een lampkop in het topsegment die opvalt door de perfecte balans tussen lichtopbrengst en brandtijd. Met zijn 6° lichtbundel brengt hij niet alleen licht in de duisternis, maar is hij ook uitermate geschikt voor communicatie in een wrak of een grot.

De nieuwe LED Speleo Mark II lampkop kan worden gecombineerd met alle kabels en accupacks van het Ammonite System. Jij kiest de configuratie die voor jou het best is – upgraden en aanpassen kan altijd op een later moment.

Veel licht

De LED Speleo Mark II met een lichtopbrengst van maar liefst 3000 lumen heeft drie standen zodat je de hoeveelheid licht kunt afstemmen op je behoeften. In de modus Back-up brandt de lamp op 20% van het vermogen, in de modus OPERATIONAL is dat 40% en heb je echt een zee van licht nodig, dan zet je de lamp in de modus BOOST. En dan de brandtijd, ook die is indrukwekkend: met het kleinste AMMONITE accupack  -ACCU TYPE 9 – in de modus Operational heb je maar liefst 10 uur licht, in de modus Back-up zelfs 25 uur!

Robuust en compact

Weet je dat de lampkop maar 116 mm lang is en een doorsnede heeft van 53 mm. Compact toch?! En tegelijk is de LED Speleo Mark II robuust zodat hij is opgewassen tegen extreme omstandigheden. De kop weegt uit het water maar 262 gram en in het water blijft daar nog 100 gram van over.

Handig is ook dat de lamp een signaal afgeeft wanneer de batterij leeg begint te raken. Knipperend geeft hij aan dat het tijd is om terug naar boven te gaan zodat je de oppervlakte met licht bereikt.

Goed om te weten! Je hebt maar liefst 3 jaar garantie op je nieuwe lampkop.

De hele Ammonite lampenlijn is beschikbaar bij Ammonite Democenters De Aalscholvers en Scuba-Academie. Voel, kijk en vergelijk! Zo vind je de lamp die het best past bij jou en de duiken die je maakt.

Scuba-Academie

Scuba-Academie was ruim 10 jaar geleden de eerste dealer in Nederland van het innovatieve Ammonite. En nu hebben we de status van Democenter. Daar zijn we trots op! Want nog altijd zijn wij heel enthousiast over deze lampenlijn. Ammonite staat voor passie, ambitie en innovatie. Daarom sluit het merk naadloos aan bij ons duikcentrum.

Ammonite blijft streven naar verbeteringen en neemt alleen met de beste producten genoegen. De systemen zijn volledig modulair en het merk heeft voor iedere duiker de beste oplossing – van beginnend duiker tot de veeleisende ‘technische’.

De volledige lijn is in onze winkel aanwezig. En niet alleen kun je de producten voelen en zien, ook mag je ze testen tijdens een bootduik in de Vinkeveense Plassen. Try before you buy is ons motto!

De Aalscholvers

“Voor duikers op ieder niveau – van beginner tot gevorderd technisch duiker – hebben wij een deskundig advies op het gebied van training en duikmateriaal, en dus ook over de Ammonite lijn met duiklampen. Want wij zijn een modern duikcentrum, maar met ouderwetse service, normen en waarden en een persoonlijke benadering.

Wij leveren – uit voorraad – uitsluitend de beste kwaliteit duikmaterialen. Voor ieder budget hebben wij een passende uitrusting én ook een geschikte Ammonite duiklamp.

Bij ons ben je bent verzekerd van kwaliteit en goed advies! En dat advies baseren we op échte ervaringen, want wij duiken. Overal. In meren, zeeën, op wrakken (en erin), in grotten. Ons streven is om zo veel mogelijk materialen in onze collectie ook zelf uit te proberen zodat jij de juiste keuze maakt!”

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief