Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Dubbel voordeel bij aankoop van Suunto EON Core

De redenen om te kiezen voor een Suunto EON Core duikcomputer zijn er te veel om op te noemen! En als je dan ook nog de twee bonusredenen erbij optelt, dan is dit hét moment voor een Suunto EON Core!

Wie nu kiest voor deze veelzijdige duikcomputer voor elk type duiken, is geen spekkoper! Bij de erkende Suunto Dealers in de Benelux kun je nu heel voordelig je oude duikcomputer inruilen voor deze alleskunner.
En dan is er nog een extra bonuspakker: 300 euro korting op een EON Core mét Tank POD. Te mooi toch?

Bonus 1 – Upgrade je duikcomfort

Upgrade je duikcomfort en ruil je oude duikcomputer nu in voor een Suunto EON Core! Want tussen 15-09-2020 en 30-11-2020 ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Suunto EON Core maar liefst € 200,- euro inruilkorting op de adviesprijs*.

Ja je leest het goed: €200,-! Dat is misschien wel meer dan de aankoopwaarde van je huidige duikcomputer…

Bonus 2 – Bonuspakker!

Wil je het gelijk goed aanpakken? Ga dan voor de Suunto EON Core met Tank POD. Deze combi-bonuspakker is tot 31-12-2020 voor € 699,- i.p.v. € 999,- verkrijgbaar*. Zelfs als je niets in te ruilen hebt!

*Deze aanbiedingen zijn niet te combineren en alleen geldig bij de erkende Suunto Dealers in de Benelux. Vraag je Suunto Dealer naar de actievoorwaarden. Zoek je dealer via www.amilcosports.nl/corporate.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief