Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

25 jaar Atlantis Diving!

Atlantis Diving op Curaçao viert feest. Het duikcentrum bestaat 25 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij!

atlantis-diving_25jaar

Op 9 september 1991 heeft Roland de Knegt (links) zijn woning aan de Drielstraat omgetoverd tot een prachtige duikschool: Atlantis Diving. Na dit elf jaar met veel plezier te hebben gedaan werd het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

In augustus 2002 hebben Jan (tweede van rechts) en Ingrid het stokje van Roland overgenomen. Om hun Caribische droom compleet te maken hebben zij eind 2007 de deuren geopend van een appartementencomplex naast de duikschool, direct aan zee. Daarnaast hebben zij het succes van Atlantis Diving uitgebreid met het distributeurschap van Scubapro, in de duikwereld één van de marktleiders.

Nu, 14 jaar later, is het wederom tijd voor vernieuwing. Het pasgetrouwde stel, Ruud en Nanda (rechts en tweede van links), stappen in de vinnen van Jan en vormen vanaf heden het managementteam. De appartementen zijn verkocht en Ruud en Nanda richten zich weer volledig op het duiken, net zoals Atlantis Diving 25 jaar geleden begonnen is.

atlantis_logo-divingDank aan de ruim 35.000 duikers die bij ons gedoken hebben, de 63 duikinstructeurs die bij ons gewerkt hebben en natuurlijk alle andere betrokkenen. Zonder hen had Atlantis Diving niet zo’n succes kunnen zijn. Samen hebben zij onvergetelijke duikavonturen beleefd en zijn zo ambassadeurs geworden van Atlantis Diving, het eiland en de unieke onderwaterwereld van Curaçao.

Om ons 25-jarig bestaan te vieren hebben we in de maand september verschillende acties via social media en in onze duikshop. Kom langs op de Drielstraat om met ons mee te vieren of bezoek www.atlantisdiving.com.

Dit bericht delen

Atlantis Diving
Atlantis Diving

www.atlantisdiving.com

2 reacties

 1. Avatar

  Zit Roland de Knegt nog op Curacao?

  REAGEREN
  • Avatar

   Hij is regelmatig nog op het eiland.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *