Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Materiaal

De droogpakken van 2017 in beeld

duikeninbeeld-droogpakkenoverzicht-2017

Zo’n 80 droogpakken op een rijtje! Dit zijn de pakken die in 2017 in de duikwinkels hangen.

LET OP! Inmiddels is het overzicht met de droogpakken van 2018 live. Klik hier!

Ook dit jaar hebben wij fabrikanten en distributeurs gevraagd welke modellen droogpakken ze in 2017 voor je hebben. Zij presenteren de pakken die je komend jaar bij de duikwinkels in de rekken vindt.

De informatie die bij elk droogpak staat vermeld, is verstrekt door de fabrikant of distributeur zelf. Wij geven geen waarde-oordeel. Overigens, als een merk er niet bij staat, wil dat niet zeggen dat het geen droogpakken heeft: in dat geval hebben we van de fabrikant/distributeur geen info ontvangen. De duikwinkel bij jou in de buurt kan je altijd up-to-date informatie geven.

Hoe presenteren we de pakken? Ook nu hebben we gekozen voor alfabetische volgorde op model. Prijzen noemen we niet, wel de prijsklasse:

Prijscategorie druppelA   Adviesverkoopprijs tot 999 euro

Prijscategorie druppelB   Adviesverkoopprijs tussen 1000 en 1499 euro

Prijscategorie druppelC   Adviesverkoopprijs vanaf 1500 euro

Bij pakken die nieuw in het overzicht zijn, nieuw op de markt komen of vernieuwd zijn, wordt dit aangegeven met NEW-bug_NIEUW.

Als je bij een pak één van deze logo’s tegenkomt, wil dat zeggen dat je voor het desbetreffende droogpak en accessoires bij dit duikcentrum terecht kunt. De medewerkers zullen je graag vakkundig advies geven en samen met jou kijken welk pak past bij jou en de duiken die je maakt.


Prijscategorie druppelC30/30TM Select
D
UI

Droog duiken in tropische wateren? Maak gebruik van de voordelen van een droogpak en duik langer, comfortabeler en profiteer optimaal van de trim- en drijfvermogenvoordelen. Met dit superlichte droogpak gemaakt van een ademende stof kan het allemaal. Completeer het pak met een keuze aan pockets, Turbo Soles/Rockboots of indien gewenst enkelseals, en tenslotte ZipSeals (latex of siliconen) of aangelijmde seals. 15 Herenmaten en 18 Ddamesmaten, of maatwerk met een snit naar keuze.

Meer over DUI 30/30 Select…

De 30/30 Select van DUI is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelB
Abyss Dry
Beuchat

Droogpakken 2016De Abyss Dry is vervaardigd van hoogwaardig, heavy duty trilaminaat. Met extra lange metalen BDM diagonale frontrits, telescopisch bovenstuk, latex nekseal en latex polsseals en neopreen laarzen. Ontworpen voor intensief gebruik door de veeleisende sportduiker die niet alleen optimaal comfort wil maar ook wil duiken in stijl. Incl. benodigde accessoires en omkleedzeiltje.
 Meer over Beuchat Abyss Dry…

 

De Abyss Dry van Beuchat is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelC
Arc Tec 2.0
Camaro

Droogpakken 2016Arc Tec 2.0 is het perfecte droogpak voor de reiziger en weegt slechts 2,8 kg. Gemaakt van lichtgewicht en ademend stretchmateriaal in drie lagen. Dankzij de 360 graden all around droge rits trek je het pak makkelijk aan en uit. Naar keuze met vaste sokken of schoenen. Vaste thermosokken met stevige zool zijn geschikt voor gebruik met Rockboots. Uitermate licht en klein op te vouwen – ideaal voor een vliegvakantie!

Meer over Camaro Arc Tec 2.0…

 


Prijscategorie druppelAArctic 320 BS
Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 320 BS lichtgewicht droogpak is gemaakt van trilaminaat Ferguson 320gr. polyester/butyl. Compleet uitgerust voor de technische en/of grotduiker en ideaal voor de reizende duiker. Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 BS pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals en neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en neopreen sokken. (Flex soles optioneel) Incl.functionele opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Pak wordt gratis op maat gemaakt.


Prijscategorie druppelAArctic 450 BS

Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 450 BS droogpak is gemaakt van trilaminaat Ferguson 410, 450gr. polyester/butyl. Uitgerust met frontzipper voor de veelzijdige duiker. Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 BS pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals en neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en neopreen sokken. (Flex soles optioneel) Incl. opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Opties aanwezig om pak te upgraden naar EX uitvoering. Perfecte pasvorm doordat het pak gratis op maat gemaakt wordt.

Prijscategorie druppelBArctic 450 EX
Arctic Diving

Droogpakken 2016Het Artic 450 EX droogpak is het complete droogpak met frontzipper voor de alles eisende droogpak duiker.  Geleverd met metalen of kunststof T-Zipp rits en ritsbescherming, 2 EX pockets met bungee koord, bretels, latex polsseals, latex of neopreen neckseal met neopreen bescherming, telescopische romp en flex soles. Verstevigd op zitvlak, kruis, arm, been en kuit gedeelte. Optioneel is neck en polsseals in  verwisselbare silicone uitvoering. Incl. opbergtas, ritsenwas, inflatorslang en 6mm kap. De overlay is in 7 kleuren leverbaar. Perfecte pasvorm doordat het pak gratis op maat gemaakt wordt.


Prijscategorie druppelCArgonaut Flex  

Fourth Element
Droogpakken 2016
De Argonaut is gefabriceerd van uiterst duurzaam Cordura Flex materiaal. Duratex panelen versterken tevens de schouders, ellebogen, knieën en alle naden van het droogpak. Dit maakt de Argonaut uiterst slijtvast! Het profiel van de Argonaut is een klassiek ontwerp met telescopisch torso en een front entry. Tevens verkrijgbaar in Kevlar uitvoering. Voor heren en dames en op maat.

Meer over Argonaut Flex van Fourth Element…


Prijscategorie druppelCArgonaut 2.0 Hybrid

Fourth Element

argonaut_hybrid_2016_fouthelementDe Argonaut Hybrid is het meest veelzijdige pak van Fourth Element – ademend, lichtgewicht en sterk met kevlar versterkt materiaal op het bovenlichaam plus het solide materiaal van de oorspronkelijke Argonaut Flex. Het nieuwe model 2.0 staat voor nog meer bewegingsvrijheid, een sterkere constructie en een gestroomlijnd pak om het gewicht zo laag mogelijk te houden. Het telescopische bovenstuk is korter, de armen smaller en dankzij de kruisband zit het pak altijd goed. Door het BIOMAP imaging-systeem worden de maten van de duiker zonder meetlint met precisie opgenomen – het resultaat is de best mogelijke pasvorm.

Meer over de Argonaut 2.0 Hybrid van Fourth Element…

ursuit-bds-kevlarPrijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWBDS Kevlar
Ursuit

De Heavy Light BDS Kevlar (ademend duikpak) is speciaal ontwikkeld voor veeleisende oppervlakteredding, professioneel en technisch duiken. Het materiaal is een trilaminaat stof en met Kevlar verstevigd. Het is
extreem licht en ademend, eigenschappen die bijdragen aan het comfort van de gebruiker.

Meer over BDS Kevlar van Ursuit…

Prijscategorie druppelCBritannic MK2 telescopic
Otter

Dit pak is gemaakt voor de veeleisende duiker en is vervaardigd van armour skin trilaminaat dat uiterst robuust is. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van het pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook op maat verkrijgbaar.

Meer over Britannic MK2 van Otter…

Prijscategorie druppelCBritannic MK2 LADY telescopic
Otter

Dit pak is gemaakt voor de vrouwelijke veeleisende duiker en is vervaardigd van armour skin trilaminaat dat uiterst robuust is. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van het pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook op maat verkrijgbaar.

Meer over Britannic MK2 Lady van Otter…


Prijscategorie druppelCBTR500
Hollis

Het BTR-500 droogpak is gemaakt van ons nieuwste Butyl Trilaminaat Ripstop-materiaal en is een lichtgewicht en tegelijk zeer sterk droogpak. Dankzij de uitwendige voering van High Decitex Nylon 6.6 Ripstop is het pak uitermate slijtvast en kan het eenvoudig schoongehouden worden. Inwendig is het pak gevoerd met een gepatenteerde coating, waardoor water geen kans krijgt en eventuele reparaties aanvoudig uit te voeren zijn. Nog rekbaarder en nog elastischer.

Meer over de Hollis BTR500…


Prijscategorie druppelBCD4 Pro Dry
Bare

Een 4 mm high-performance compressed neopreen droogpak voorzien van kevlar kniestukken, neopreen nekseal en latex bottleneck polsseals. De Bare CD4 biedt een perfecte combinatie van robuuste kracht en comfort voor zowel man als vrouw. Standaard wordt de Bare CD4 geleverd met middendrukslang, cap en droogpaktas.

Meer over Bare CD4 Pro Dry…


Prijscategorie druppelCCF 200 Extreme Select

DUI

Ruim twintig jaar geleden ontdekte DUI een methode om neopreen te comprimeren onder invloed van druk, temperatuur en tijd. Het resultaat is een dun, flexibel en extreem duurzaam droogpak. Het enige pak op de markt van ècht Crushed Neopreen, bedoeld voor duikers die een nagenoeg onverwoestbaar pak zoeken maar geen comprimeerbaar materiaal willen, zoals dat het geval is bij andere neopreen droogpakken. Uitgevoerd als de andere DUI Extreme pakken, unisex in 15 maten of volledig maatwerk.

Meer over DUI CF 200 Extreme Select…

De DUI CF 200 is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCCLX450 Select

DUI

Wat je van een DUI CLX450 droogpak mag verwachten? Dat het overal inzetbaar is, of het nu in de plas om de hoek is of tussen de witte haaien van Guadelupe. Met natuurlijk de onvervalste DUI-kenmerken: perfecte pasvorm, uitzonderlijk draagcomfort en optimale duurzaamheid. Voorzien van gepatenteerde ZipSeals, optioneel in Siliconen. Verkrijgbaar in 15 heren- en 18 damesmaten.

Meer over DUI CLX450…

De DUI CLX450 Select is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelAConcept
Typhoon

Ons instapmodel trilaminaat droogpak voor vrouwelijke duikers. Pasvorm, maten, seals en kleuren zijn allen volledig gericht op de vrouwelijke duikster. Volledig trilaminaat pak met gevoerde laarzen, dubbel getapede naden, versterkte kniestukken en een metalen rugrits. Geleverd incl. kap, slang, wax en tas en beschikbaar in een volledige maat serie. Variant voor de heren is de Discovery.

Meer over Typhoon Concept…


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWCordura
Ursuit

ursuit-corduraHet Ursuit Cordura pak is ontwikkeld voor veeleisende wrak- en technische duiken waarbij duurzaamheid van het pak uiterst belangrijk is. Het Cordura-gevoerde trilaminaat is een klasse apart als je kijkt naar zijn weerstand tegen slijtage, scheuren en gaten. De Ursuit Cordura is leverbaar met frontrits of met rugrits.

Meer over de Cordura van Ursuit…


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWCordura RedQ
Ursuit
Het Ursuit ursuit-cordura-redqCordura RedQ pak is ontwikkeld voor veeleisende reddingsduikers en oppervlakte-reddingswerk, waar zichtbaarheid van levensbelang is. Dankzij het materiaal is het pak zeer duurzaam en goed zichtbaar, daarom is de Ursuit Cordura RedQ de keuze van vele wrakduikers en technische duikers.

Meer over de Cordura RedQ van Ursuit…

De Ursuit Cordura RedQ is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBCortex Red Edition
Northern Diver

De legendarische Northern Diver Cortex is terug, nu met nieuw design! De Cortex Red Edition is gemaakt van extreem robuust Cordura voor de veeleisende wrakduiker. De kruiszone is nadenvrij en extra verstevigd. Daarnaast is het pak voorzien van oversized kevlar kniestukken en een hoogwaardige BDM rugrits met een beschermde ritsflap. Er is gebruik gemaakt superzacht neopreen nek- en polsseals. Ook heeft het pak grote cargo-pockets met rits.


Meer over de Cortex Red Edition van Northern Diver…

Prijscategorie druppelCCX400
Black Pearl

De CX400 (cave extreme) is een trilaminaat droogpak voor de veeleisende technische duiker met extra cordura versterkingen. Het is een uiterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie. Neoprenen sokken en latex polsseals.  Ook kan gekozen worden voor het Black Pearl polsseal-ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl CX400…


Prijscategorie druppelCD1 Hybrid ISS

Waterproof

Trilaminaat droogpak voor technische, beroeps- en reddingsduikers met gepatenteerde technologie met 3D-uitvoering en geïntegreerde siliconen seals. Rugrits en schoenen met Kevlar-versteviging. Met twee uitvouwbare zakken en H1-kap met HAVS-technologie.

Meer over Waterproof D1 Hybrid ISS…

De D1 Hybrid ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelBD6 Light
Waterproof

Een lichtere uitvoering van de D7 Pro ISS, een goede keuze voor op reis of recreatief duiken. Trilaminaat droogpak met 150g butyl coating. Met nieuwe Xlite FlexBoot en TZIP-rits. Met latex seals, WarmNeck, bretels, telescopisch torso, kruisband en meer. Met versteviging op de kwetsbare delen.

Meer over Waterproof D6 Light…


Prijscategorie druppelAD6 Pro Dry

Bare

De Bare D6 Pro Dry met rugrits is jaren lang een maatstaf voor zowel sportduikers als commerciële duikers. Met 6mm robuust, warm en veerkrachtige neopreen, is dit pak het helemaal.  Zo is elk Bare droogpak geproduceerd met NST (No Stitch Technology) want geen gaatjes is minder kans op lekkage. Verkrijgbaar in maar liefst 16 maten. Standaard geleverd met middendrukslang, cap en droogpaktas.

Meer over Bare D6 Pro Dry


Prijscategorie druppelCD7 Pro ISS

Waterproof

Trilaminaat droogpak voor technische, beroeps- en reddingsduikers  met geïntegreerde siliconen seals en Zoller kevlar kniestukken. Frontrits en schoenen met Kevlar-versteviging. Met twee uitvouwbare zakken en H1-kap met HAVS-technologie.

Meer over D7 Pro ISS van Waterproof…

De D7 Pro ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCD7 Pro Cordura ISS
Waterproof

Hi-end droogpak van Cordura met frontrits en geïntegreerde siliconen seals. Dé keuze voor technische en gevorderde duikers, maar zeker ook voor de recreatieve duiker die kwaliteit en stijl weet te waarderen en in elke duikomgeving de beste bescherming wenst. Met schoenen met Kevlar-versteviging en twee uitvouwbare zakken.

Meer over Waterproof D7 Pro Cordura ISS…

De D7 Pro Cordura ISS van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBD9 Breathable
Waterproof

Droogpakken 2016

Lichtgewicht ademend Quad-Lam droogpak met frontrits. De keuze voor wie licht wil reizen, voor tropisch duiken en droog snorkelen. Goed opvouwbaar en makkelijk mee te nemen. Het weegt slechts 2 kg (inclusief de ventielen). Met ultrasoon gelast sokken en telescopisch torso. Comfortabele fit.

Meer over Waterproof D9…

De D9 Breathable van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelBD9X
Waterproof

Een pak gebaseerd op het Ultra Light D9 Drysuit Concept van Waterproof en geschikt voor de serieuze duiker en beroepsduiker. Bijzonder sterk, ademend, gelamineerd materiaal, dat ook wordt gebruikt voor militaire pakken, met extra versteviging van de ellebogen tot de nieuwe Zip-Off manchetten, die geschikt zijn voor gebruik van droge handschoenen, en op knieën en onderrug. XLite Soft-laarzen. En nog altijd een lichtgewicht pak dat net iets meer weegt dan de standaard D9.

Meer over de Waterproof D9X…


Prijscategorie druppelBD10 Pro

Waterproof

Droogpak van 3,5 mm microcelneopreen met SD Toughtex-voering. Het pak is getest onder de zwaarste omstandigheden en is het product van alle knowhow en ervaring die Waterproof in 25 jaar tijd tijdens duiken rond de noord- en zuidpool heeft opgedaan. Met versteviging op de kwetsbare delen.

Meer over Waterproof D10…

De D10 Pro van Waterproof is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAD70 SC

Waterproof

Het ultieme droogpak voor duikscholen en verhuurbedrijven. Een basic, sterk en betaalbaar  droogpak van 3,5 mm neopreen, de perfecte keuze voor beginnende duikers en duikers die overstappen op droogduiken. Met de kwaliteit die je van Waterproof mag verwachten.

Meer over Waterproof D70 SC…


Prijscategorie druppelANEW-bug_NIEUWDesert
Cressi

cressi_desert-frontDesert is gemaakt van 4 mm high density-compressed neopreen en voorzien van liquid seals over alle naden om extra duurzaamheid te creëren. De polsen en nek zijn van Hi-Stretch neopreen en zorgen voor een hoog draagcomfort en extra warmte bij hals en pols. Vaste sokken voor minimaal positief drijfvermogen. Bretels, meegeleverde kap en een ruime pocket maken het pak compleet. Ook verkrijgbaar in dames pasvorm. Niet verkrijgbaar in online winkels.

Meer over Cressi Desert…


Prijscategorie druppelADiscovery
Typhoon

Ons instapmodel trilaminaat droogpak. De Discovery is opgebouwd van rip-stop trilaminaat en de interne naden zijn dubbel getaped om een lange levensduur te garanderen. Voorzien van metalen rugrits, latex seals, versterkte kniestukken en compleet met slang, kap, wax en tas. Het pak is verkrijgbaar in zowel heren als dames (zie concept lady) model en is beschikbaar in een volledige maatserie.

Meer over Typhoon Discovery…


Prijscategorie druppelADivemaster Evolution
Northern Diver

De Divemaster-serie van Norhern Diver is reeds lang op de markt en uitermate populair. Het pak dankt zijn naamsbekendheid aan het comfort, gebruikersgemak en de ongeëvenaarde pasvorm. Gemaakt van superflex 4 mm compressed neopreen trekt het pak gemakkelijk aan en uit. De Kevlar kniestukken zijn voorzien van radar en licht reflecterende strips voor extra veiligheid en slijtvastheid.

Meer over Northern Diver Divemaster Evolution…


Prijscategorie druppelBDrytec Lite 1.0
Camaro

De Drytec Lite 1.0 is met 2,2 kg het lichtste Camaro droogpak, maar ook een van de sterkste en flexibelste. Dankzij het speciale 4-laags stretch laminaat heb je meer bewegingsvrijheid. Het pak kan namelijk kleiner gesneden worden waardoor er minder “loze” stof is die normaal nodig is om het pak fatsoenlijk te kunnen aantrekken. Daarnaast is deze unieke stof 100% gegarandeerd waterdicht en toch ademend, zodat je boven water in je pak het condens kan laten uitademen – een warmer en comfortabeler gevoel. Met asymmetrische frontrits. Keuze uit 3 types schoenen, type kap, losse seals of drooghandschoenen, 1 of 2 pockets. Met 3 jaar fabrieksgarantie voor gratis herstel (ook bij ‘ongelukjes’!).

Meer over de Drytec Lite 1.0 van Camaro…

De Drytec Lite 1.0 van Camaro is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCDX-300X
Hollis

Het Hollis DX300-X droogpak werd ontworpen door en voor technische duikers. Gepatenteerd BIAS-model met telescopisch bovendeel voor optimale bewegingsvrijheid én betere pasvorm. Vlakke naden, innovatieve, flexibele Ti-ZIP, SiTech Neck Tite-systeem, zakken op benen en dubbele kniestukken. Heren- en damesmodellen.

Meer info over Hollis DX-300X…

Prijscategorie druppelCE.Lite
Santi

Het Santi E.Lite droogpak is gemaakt van RipStop Nylon/Butyleen/Polyester (gewicht 4,5 kg) en uitgerust met alle opties voor professioneel, technisch/grotduiken. Standaard geleverd met kunststof YKK rits met ritsbescherming, 2 pockets met bungeekoord, bretels (met een handig opbergvak), heavy duty latex polsseals/nekseal met neopreen bescherming, kevlar kniestukken, telescopische romp en flexsoles, incl. luxe opbergtas, onderhoudsset, inflatorslang, 6mm neopreen cap. Beschikbaar in 16 standaardmaten of op maat. Kleuropties onderarmen: Rood/Blauw.

Meer over Santi E.Lite…

De E.Lite van Santi is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCE.MOTION
Santi

FEEL FREE met SANTI’s nieuwste droogpak: E.Motion gemaakt van lichtgewicht Ripstop Nylon/Butyleen/Polyester (gewicht 3,2 kg!). Dit soepel geweven tri-laminaat zorgt samen met uitgekiende pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid. Standaard met YKK rits met ritsbescherming, innovatief verstevigd kruisstuk, kevlar kniestukken, 2 pockets, bretels, heavy duty latex polsseals/nekseal met neopreen bescherming, flexsoles, incl. opbergtas, onderhoudsset, inflatorslang, 6mm neopreen cap. 16 standaardmaten of op maat. Kleuropties: Rood/Blauw.

Meer over Santi E.motion…


Prijscategorie druppelCE.motion Ladies First
Santi

Santi heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten in de ontwikkeling van maatvoering voor dames droogpakken met als resultaat een speciaal voor dames ontwikkelde LadiesFirst lijn: een lichtgewicht (3,2 kg) E.Motion droogpak, geleverd in 3 kleuropties: pink, lime, grijs. Het droogpak volgt mooi de damescontouren. Zo garandeert SANTI maximale bewegingsvrijheid ook voor dames. Alles wordt geleverd in een speciale LadiesFirst tas met LadiesFirst beanie, natuurlijk met onderhoudsset, cap en inflatorslang. Beschikbaar in 14 standaard damesmaten en op maat.

Meer info over Santi Ladies First…

De E.motion Ladies First is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWE.motion Plus
Santi _ emotion_plus_color2-kopieSanti

De E.Motion Plus is de ultieme en optimale combinatie van flexibiliteit en lichtgewicht van de E.Motion (bovenkant droogpak en voorkant broek) en de exclusieve duurzaamheid en comfort van de E.Lite.(achterkant broek, kruisstuk, onderkant broek, ellebogen, onderkant buik en onderkant rug). Te gebruiken voor zowel recreatieve als technische duiken. Met Santi Smart seals en zachte flexibele ringen en YKK Aquaseal rits. Diverse kleurcombinaties. 2 grote en solide zakken met bungee, beide voorzien van een extra vakje met rits. Standaard met flexsoles.

Meer info over Santi E-motion Plus…

De E.motion Plus is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelB
ESPACE
Santi

Het droogpak Enduro Space (ESpace) is gemaakt van het lichte maar extreem duurzame nylon/butyleen/polyester (gewicht 4kg). De snit in combinatie met het telescopische torso geeft enorme bewegingsvrijheid. Standaard met kunststof YKK rits, 2 pockets, neopreen schoenen, bretels (met handig opbergvak), heavy duty latex polsseals/nekseal, onderhoudsset, opbergtas, inflatorslang, 6mm neopreen cap. Beschikbaar in 16 standaardmaten of op maat. Opties: kevlar kniestukken, kleur (rood/blauw), flexsoles.

Meer over Santi Espace… 


Prijscategorie druppelCEssential E400
Black Pearl

De Essential is een trilaminaat droogpak voor de veeleisende duiker (2 uitvoeringen:dikte 300 of 400 gr). Het is een uiterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie. Neoprenen sokken en latex polsseals. Ook kan gekozen worden voor het BlackPearl polsseal-ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl Essential E400…

Prijscategorie druppelAEverdry4
Scubapro

Het Everdry4 pak is gemaakt van 4mm dik high-density neopreen; comfortabel als een natpak, maar met de warmte en waterdichtheid van een droogpak. Het 4mm dikke high-density neopreen houdt je net zo warm als een dik pak, maar de variatie in drijfvermogen, het volume en het gewicht zijn aanzienlijk minder. De Everdry4: optimale bescherming en prettige pasvorm voor de veeleisende recreatieve duiker.


Prijscategorie druppelB
Evertec LT
Scubapro

Het Evertec LT pak is vervaardigd van hoogwaardig, heavy duty trilaminaat, maar 25% lichter dan zijn voorganger! Met een lange diagonale frontrits, een telescopisch bovenstuk, flexibele seals en neopreen sokken. Het pak is lichtgewicht, droogt snel en is ontworpen voor intensief gebruik voor zowel de recreatieve als professionele duiker. Door de flexibele keuze in onderkleding is dit pak uitermate geschikt voor zowel koude als warmere wateren.

Meer over Scubapro Evertec LT…

De Scubapro Evertec LT is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAEvolution
Typhoon

Gebaseerd op de zeer succesvolle Typhoon Discovery maar voorzien van een schuine frontrits in metaal. Volledig rip-stop trilaminaat pak voorzien van latex seals, neopreen nekwarmer, verstrekte kniestukken, pocket op rechterbeen en een flap over de rits welke voorzien is van een sluitrits. Pak word geleverd incl. tas, kap, wax en slang. Leverbaar in een volledige maat serie.

Meer over Typhoon Evolution…


Prijscategorie druppelA Exo Dry

Scubapro

EXODRY_F

Nieuw model 4mm gecomprimeerd zacht neopreen, ultrastretch. Latex seals aan polsen en nek, beschermende neopreen nekrand, losse hoofdkap. TiZip kunststof droge rugrits, zeer flexibel en sterk. Vaste schoenen, instelbaar Si-TECH ventiel, grote beentas met D-ring aan binnenzijde. Met slang en DRYZONE Drybag.

 

Meer over Scubapro ExoDry…


Prijscategorie druppelAExtender

Scubapro

ExtenderTrilaminaat HD, zeer hoge weerstand met gering gewicht, Flex-Seal Technologie voor naadafdichting, vast verstelbare hoofdkap, lange rits aan voorzijde voor gemakkelijk aantrekken, Telescoopsysteem, grote beentas met D-ring aan binnenzijde, instelbaar SI TECH ventiel, vaste schoenen, met slang en DRYZONE Drybag.

Meer over Scubapro Extender…


Prijscategorie druppelBExtreme 

Procean

Het Extreme droogpak! Gemaakt van ribstop/nylon trilaminaat stof met Cordura 2e laag. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits YKK voorrits (TZip optioneel), 2 grote cargozakken, Procean elastische bretels, 2e laag Cordura kniestukken – HD boots (FLex schoenen of neopreen sokken optioneel)! Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Droogpakken worden gefabriceerd in Europa en kunnen ook naar uw wensen of maten worden gemaakt.

Meer over Procean Extreme…


Prijscategorie druppelBExtreme Light 

Procean

procean_2016_extreme-lightHet Extreme droogpak! Gemaakt van Superlight Ribstop trilamilnaat (bovenstuk en benen) met Cordura 2e laag. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits YKK voorrits, 2 grote cargozakken met drainage, bungee en D-ringen, Procean bretels met zakje, 2e laag Cordura kniestukken – HD of Flex schoenen of neopreen sokken. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Droogpakken worden gefabriceerd in Europa en kunnen ook naar jouw wensen of maten worden gemaakt.

Meer over Procean Extreme Light…


Prijscategorie druppelBExtreme Plus 

Procean
procean_2016_extremeplus_01Het Extreme droogpak! Gemaakt van Nylon Ribstop Small Diamond trilamilnaat (bovenstuk) en polyester trilaminaat (benen) met Cordura 2e laag. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits YKK voorrits, quick cuffes Antares, 2 grote cargozakken met drainage, bungee en D-ringen, Procean bretels met zakje, 2e laag Cordura kniestukken – HD of Flex schoenen of neopreen sokken. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Droogpakken worden gefabriceerd in Europa en kunnen ook naar jouw wensen of maten worden gemaakt.

Meer over Procean Extreme Plus…


Prijscategorie druppelBFathom
Typhoon

Gebruikt door recreatieve en commerciële duikers over de hele wereld is dit het topmodel van Typhoon. Volledig voorzien van alle denkbare opties en wensen. Metalen rugrits, rubber gecoate cordura knieversterkingen met neopreen comfort laag, twee pockets, versterkte ellebogen, neopreen nekwarmer, dubbel getapede naden, reflectie tape op de pockets en de mouwen en geleverd incl. tas, slang, wax en kap. Het ultieme pak voor de veeleisende duiker die op zoek is naar onovertroffen prijs/kwaliteit.

Meer over Typhoon Fathom…


Prijscategorie druppelCFLX Extreme Select

DUI

Lichtgewicht maar duurzaam: de FLX Extreme is een compleet nieuwe combinatie van DUI’s populairste kenmerken: perfecte pasvorm, uitzonderlijk draagcomfort en optimale duurzaamheid. Voorzien van gepatenteerde ZipSeals, optioneel in Siliconen. Kleur- en materiaalkeuze voor de overlay, luxe pockets, RockBoots of Turbo Soles. Standaardmaten (15 Heren en 18 Dames) en maatwerk met een snit naar keuze: slim fit, regular of loose fit.

Meer over FLX Extreme Select…

De DUI FLX Extreme Select is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWFusion KVR1 met Aircore

Apeks

 

1200px_apekskvr1_frontBreng je duiken op het volgende plan met de Apeks Fusion KVR1 met Aircore, een droogpak dat is opgewassen tegen de duikomgeving die je verkent. Met een beschermende, buitengewoon sterkte buitenlaag en ademend Aircore aan de binnenkant. In dit droogpak blijf je nog langer comfortabel. Met diep zakken op het bovenbeen, een bevestigingssysteem voor droge handschoenen en optioneel een p-valve. Inclusief Apeks ‘heat zip’ kap en tas.

Meer over Fusion KVR1 met Aircore…


Prijscategorie druppelBHaztech      

Viking

De Viking HAZTECH is een nieuw lichtgewicht duikpak, gemaakt van een zeer sterk en slijtvast TPU materiaal. Ontwikkeld voor de brandweerduikteams en politieteams die ook in vervuild water moeten kunnen optreden. Het pak heeft een gladde buitenlaag zodat het eenvoudig is te reinigen.

Meer over Viking Haztech…


Prijscategorie druppelBNEW-bug_NIEUWHeavy Light      

Ursuit

ursuit-heavy-lightDe Ursuit Heavy Light Rescue is gemaakt van een zeer lichte stof die opgebouwd is uit drie lagen. Ondanks dat de stof licht is, is het pak enorm duurzaam! Verrassend genoeg wordt de duurzaamheid van het materiaal juist veroorzaakt door zijn lichtheid – de stof “ontsnapt” als het ware aan scherpe oppervlakken en dat minimaliseert slijtage ontstaan door wrijving.

Meer over Ursuit Heavy Light…


Prijscategorie druppelAIceberg Dry
Beuchat

Neopreen droogpak met ultieme prijs-/kwaliteitverhouding. Vervaardigd van Hyper Flex 6,5 mm neopreen met embossed stukken voor het waarborgen van de bewegingsvrijheid. Metalen YKK rugrits, neopreen nek- en polsseals vervaardigd van Elaskin Neopreen, losse neopreen kap met Air Esxcape System, Si-Tek ventielen, inflatorslang, opbergzak, onderhoudssetje, droogpakhanger.

Meer over Beuchat Iceberg Dry…


Prijscategorie druppelCKevlar Argonaut

Fourth Element

Het Kevlar Argonaut droogpak is ontwikkeld voor de zwaarst denkbare duikomstandigheden. Het ademende Kevlar geeft een ongekend comfort. Het ademende materiaal staat waterdamp toe het pak te verlaten voor de duik zodat er minder condens aan de binnenzijde van het pak is. Het pak is lichtgewicht en dat maakt het ideaal voor reizen. Telescopisch torso voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid. Met warmtekraag en latex nek- en polsseals, een elastische kruisband, YKK frontrits en bretels. Voor heren en dames en op maat.

Meer over Fourth Element Kevlar Aquanaut…


Prijscategorie druppelBNEW-bug_NIEUWLite      

Ursuit
ursuit-liteDe Ursuit Lite is gemaakt van zeer licht en ademend materiaal in vier lagen. Het pak is gemakkelijk aan te trekken en het droogt snel. De Ursuit Lite is het ideale droogpak voor warmwaterduiken.

Meer over Ursuit Lite…

De Ursuit Lite is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCMako
Otter

Neopreen duiken met alle voordelen van trilaminaat, het is echt mogelijk. Het 3mm pak is compressie-resistent. Door het telescopische systeem is het aan- en uittrekken van dit pak super eenvoudig geworden. Leverbaar met sokken en rock boots of laarzen. Ook verkrijgbaar op maat.

Meer Otter Mako…


Prijscategorie druppelAMSF 500 TB FLEX 

O’Three

Het 5 mm is gelamineerd met MSF (multi stretch fibre), één van de sterkste flexibele materialen op de markt. Een sterk pak waarbij niet is ingeleverd op het comfort. De 2,5 mm Flex-panden die vanaf de taille doorlopen tot aan de onderarm, geven je nog meer bewegingsvrijheid. De MSB 500 TB Flex isoleert uitermate goed – een traditioneel onderpak is dan ook niet nodig. Heren- en damesmaten.

Meer over O’Three MSF 500 TB Flex…

De MSF500 is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCOMS
Ocean Management System

Ocean Management System presenteert met trots het nieuwe OMS droogpak gemaakt door DUI! Dit droogpak combineert kwalitatief hoogwaardig materiaal en vakmanschap in een robuust ontwerp met DUIs bekende pasvorm. Het OMS droogpak bevat populaire eigenschappen, zoals DUIs ZipSeals, twee cargo pockets, Apeks ventielen, cordura kniebescherming en vaste neopreen boots.

Meer over het OMS droogpak…

De OMS is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWOne Endurance
Ursuit

ursuit-one-enduranceHet Ursuit One Endurance droogpak is ontworpen voor duikers, die een robuuste pak willen voor intensief gebruik in koude omstandigheden met een stijlvol slank design.

Meer over de One Endurance van Ursuit…

De Ursuit One Endurance is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWOne Performance
Ursuit

ursuit-one-performanceDe Ursuit One Performance is gemaakt van trilaminaat materiaal – dat is licht, maar toch flexibel tijdens gebruik. Vanwege het materiaal is het een uitstekende keuze voor duiken in koud water.

Meer over de One Performance van Ursuit…

De Ursuit One Performance is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelAPort 10
O’Three

Een instapmodel-droogpak vol kwaliteit en handige kenmerken. De Port 10 is gemaakt van de beste materialen: 4,5 mm Armatex neopreen, en heeft drievoudig gelijmde en gestikte naden. Dit pak biedt warmte en flexibiliteit voor een ongelooflijk betaalbare prijs.

Meer info over O’Three Port 10…


Prijscategorie druppelCPro Tec 1.0

Camaro

Pro Tec 1.0 het stevige laminaat pak voor de professionele duiker. Het bovenlijf is gemaakt van lichtgewicht en ademend stretchmateriaal in drie lagen. Het onderlichaam is van sterk Dura-stretch. Met diagonale droge rits om het pak makkelijk aan en uit te trekken. Naar keuze met vaste sokken of schoenen.
Meer info over Camaro Pro Tec 1.0…

Prijscategorie druppelBNEW-bug_NIEUWProbe
Procean

procean_2016_probeHet Probe droogpak is gemaakt van 4 mm compressed strongpad neopreen en is voorzien van neopreen sokken of HD boots. Met YKK voor- of achterrits, latex neckseal en warmneck, latex HD Bottle polsseals en dubbele Cordura kniestukken. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas! Kan naar wens en op maat worden gemaakt.

Meer over Procean Technical Cave Pro…


Prijscategorie druppelAQuantum Neo Air

Typhoon

De Quantum Neo Air is gemaakt van het lichtste neopreen op de markt. Het pak heeft een dikte van 2.5mm en een Armourtex buitenlaag. De nekseal en polsseals zijn gemaakt van zacht ‘glide-skin’ materiaal. Verder is de Quantum Neo Air voorzien van 2 pockets met ritsen, HD metalen rits en rubberen knie versterkingen. Compleet geleverd met Apeks ventielen, wax, kap, slang en tas. Leverbaar in een volledige maatserie. Meer over Typhoon Quantum Neo Air


Prijscategorie druppelBRi 1-100
O’Three

O’Three is er met vooruitstrevende processen en technologie in geslaagd een pak te ontwikkelen dat met recht van ‘compressed neoprene’ is gemaakt: 1 mm dik en dat gaat niet ten koste van de uitstekende warmte-isolatie. Het pak heeft een aanzienlijk lager drijfvermogen dat nauwelijks verandert naarmate je dieper komt.  Flexibeler en duurzamer dan ooit tevoren.

Meer over O’Three Ri 1-100…

Prijscategorie druppelBRi 2-100
O’Three

De Ri 2-100 is specifiek ontwikkeld voor technische duikers. Het ‘hyper compressed’ neopreen biedt uitermate goede bescherming en het drijfvermogen blijft nagenoeg gelijk ongeacht de diepte. Het neopreen is niet ‘crushed’ en isoleert dan ook goed. Aan de buitenzijde is het pak met hars geïmpregneerd zodat het buitengewoon sterk is en tegen een stootje kan.

Meer over O’Three Ri 2-100…

De O’Three Ri2-100 is verkrijgbaar bij:


Prijscategorie druppelASeamaster
Typhoon

De vernieuwde Seamaster (voor dames de Seamist) biedt een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Opgebouwd uit een titanium gevoerd neopreen van 5mm met gelijmde en blind gestikt naden. De naden zijn voorzien interne taping op de naden en externe taping op de laarzen. De snit is verbeterd om ze comfortabeler te maken en voorzien van versterking op de knieën en schouders. Geleverd met neopreen polsseals, latex nekseal en inclusief tas, kap, wax en slang. Het pak wordt geleverd in zowel heren en dames modellen en is verkrijgbaar in een volledige maat serie.

Meer over Typhoon Seamaster…


Prijscategorie druppelASeamist
Typhoon

De Seamist (voor heren de Seamaster) biedt een uitstekende prijs- /kwaliteitverhouding. Opgebouwd uit een titanium gevoerd neopreen van 5mm met gelijmde en blind gestikt naden. De naden zijn voorzien interne taping op de naden en externe taping op de laarzen. De snit is verbeterd om ze comfortabeler te maken en voorzien van versterking op de knieën en schouders. Geleverd met neopreen polsseals, latex nekseal en inclusief tas, kap, wax en slang. Het pak wordt geleverd in zowel heren en dames modellen en is verkrijgbaar in een volledige maat serie.

Meer over Typhoon Seamist…


Prijscategorie druppelC
NEW-bug_NIEUWSoftdura
Ursuit

 

ursuit-softduraDe Ursuit Softdura is een lichtere en meer flexibele versie van de traditionele Ursuit Cordura. Softdura FZ is een perfecte keuze als je ergonomische functies in een droogpak waardeert. Het materiaal is zeer geschikt voor duiken in koud water, omdat het een sterk isolerende werking heeft. De Ursuit Softdura is ook verkrijgbaar in oranje en militaire groen en zowel met rits aan de voorzijde als op de rug.

Meer over Softdura van Ursuit…

De Ursuit Softdura is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelASUBSEA 1
Subsea Products

Een droogpak op maat, made in Holland! Gemaakt van 5 mm compressed neopreen. Met rubber gevulkaniseerde laarzen van neopreen. Te gebruiken met dunne of zelfs geen onderkleding. Speciaal voor sportduikers.

Meer over Subsea 1…

Prijscategorie druppelBSUBSEA 2
Subsea Products

Een droogpak op maat, made in Holland! Gemaakt van 5 mm compressed neopreen. Met rubber gevulkaniseerde laarzen van neopreen. Te gebruiken met dunne of zelfs geen onderkleding. Het pak is voorzien van 3 zakken. Geschikt voor sport- en beroepsduiken.

Meer over Subsea 2…

Prijscategorie druppelANEW-bug_NIEUWTechnical 
Procean

procean_2016_technicalHet Technical droogpak is zwart en kan worden voorzien van gekleurde strepen! Gemaakt van Ribstop/Butylrubber/Nylon trilaminaat boven en polyester/butylrubber/polyester trilaminaat onder. Standaard met een telescopisch torso, voorrits, 2 grote cargozakken, Procean elastische bretels, dubbele kniestukken en naar keuze heavy duty schoenen, Flex schoenen of neopreen sokken! Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas!

Meer over Procean Technical…

Prijscategorie druppelBNEW-bug_NIEUWTechnical Cave
Procean

procean_2016_cave_01wHet Technical Cave droogpak in de kleur zwart met een gestroomlijnde pasvorm. Gemaakt van een Cordura/Butylrubber/nylon trilaminaat boven en van polyester/butylrubber/polyester trilaminaat onder. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits, neopreen kraag, heavy duty latex manchetten, 2 grote cargozakken, Procean elastische bretels, dubbele Cordura kniestukken – extra stevig materiaal en naar keuze HD boots, Flex schoenen of neopreem sokken  met neopreen top. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas!

Meer over Procean Technical Cave…

Prijscategorie druppelBNEW-bug_NIEUWTechnical Cave Kevlar
Procean

procean_2016_kevlar_01Het Technical Cave Kevlar in de kleur zwart met een gestroomlijnde pasvorm Gemaakt van een Kevlar trilaminaat boven en van polyester/butylrubber/polyester trilaminaat onder. Supersterk maar toch soepel! Standaard met een telescopisch torso, voorrits, neopreen kraag, heavy duty latex manchetten, 2 grote cargozakken, Procean elastische bretels, dubbele Cordura kniestukken – extra stevig materiaal en naar keuze HD boots, Flex schoenen of neopreem sokken  met neopreen top. Standaard met Si-tech ventielen, slang, kap, wax en droogpaktas!

Meer over Procean Technical Cave Kevlar…


Prijscategorie druppelBThermo Tec 1.0

Camaro

Thermo Tec 1.0 is het ultieme warmte mirakel. Het bovenlijf is gemaakt van lichtgewicht en ademend stretchmateriaal in drie lagen. Het onderlichaam is van 7 mm neopreen. Dankzij de 360 graden all around droge rits trek je het pak makkelijk aan en uit. Naar keuze met vaste sokken of schoenen.

Meer over Camaro Thermo Tec 1.0…


Prijscategorie druppelCTLS 350 Extreme Select

DUI

Of je een technical diver bent die een nieuwe grot in kaart brengt of een recreatieve duiker die de lokale duikstek verkent, de super-lichtgewicht, sneldrogende en perfect passende TLS350 Extreme kom je op plaatsen waar niemand voor je ooit is geweest. Voorzien van gepatenteerde ZipSeals, optioneel in Siliconen. Kleur- en materiaalkeuze voor de overlay, luxe pockets, RockBoots of Turbo Soles. Standaardmaten (15 Heren en 18 Dames) en maatwerk met een snit naar keuze: slim fit, regular of loose fit.

Meer over DUI TLS 350…

De DUI TLS 350 Extreme Select is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCTrilam Commercial HD Pro Dry
Bare
bare-trilam-commercial-hd-pro-dryDit pak is ontworpen voor de echte rauwdouwers en daarom voorzien van extra lange Kevlar kniestukken en Kevlar stukken op ellebogen en schouders. Deze extra bescherming in combinatie met het extreem duurzame, CORDURA® trilaminaat, zorgt dat dit pak uitermate geschikt is voor zware omstandigheden. Het is dus ook niet gek dat dit Bare droogpak o.a. gebruikt wordt door beroepsduikers en brandweerduikers.

Meer over Bare Trilam Commercial HD Pro Dry…

Prijscategorie druppelCTrilam HDC Expedition Tech Dry
Bare

Bares meest duurzame droogpak ooit, de Bare HDC Expedition Tech Dry is voor de technische/grotduikers of de serieuze recreatieve duiker die een uitzonderlijk robuust, technisch pak nodig heeft. Het pak is over het gehele lichaam voorzien van CORDURA® materiaal en op de boven- en onderarmen met RipStop versterkt. De schouders, het kruis/zitvlak en de kniestukken zijn voorzien van Keprotec® (gemaakt met Kevlar™). Slimfit “cave cut” design verbetert sterk de waterdynamiek.

Meer over Bare HDC Expedition Tech Dry…

Prijscategorie druppelCTrilam HDC Tech Dry
Bare

Bares meest duurzame droogpak ooit, de Bare HDC Tech Dry is voor de serieuze recreatieve duiker die een uitzonderlijk robuust, technisch pak nodig heeft. Het pak is over het gehele lichaam voorzien van CORDURA® materiaal en op de onderarmen met RipStop versterkt. De schouders, het kruis/zitvlak en de kniestukken  zijn voorzien van Keprotec® (gemaakt met Kevlar™).

Meer over Bare HDC Tech Dry…


Prijscategorie druppelBTrilam Poly Tech Dry 

Bare

Gemaakt van ons exclusief ontwikkeld Polyester/Butyl/Polyester trilaminaat biedt dit met crotch strap uitgevoerde pak verbeterde flexibiliteit ten opzichte van bestaande trilaminaat pakken. Ook opgenomen in dit front entry pak is een TIZIP Masterseal droogpakrits die zorgt voor een superieure flexibiliteit ten opzichte van de traditionele droogpakritsen.

Meer over Bare Trilam Poly Tech Dry…


Prijscategorie druppelBTrilam Poly Pro Dry 

Bare
bare_d6_pro_dryGemaakt van ons exclusief ontwikkelde Polyester/Butyl/Polyester trilaminaat biedt dit met crotch strap uitgevoerde pak verbeterde flexibiliteit ten opzichte van bestaande trilaminaat pakken. Het pak is voorzien van een YKK Frontzipper droogpakrits die zorgt voor een superieure flexibiliteit ten opzichte van de traditionele droogpakritsen.

Meer over Trilam Poly Pro Dry van Bare…

Prijscategorie druppelAWARMDRY   
Seac Sub

De SEAC Warm Dry is een “Hi Density 4-mm neopreen” droogpak in 5 dames- en, nieuw voor dit seizoen, maar liefst 10 herenmaten. Een zeer prettig en comfortabel droogpak ontwikkeld voor de recreatie-duiker maar ook de “veeleisende” technische-duiker. De goede snit zorgt voor een optimale pasvorm. Het pak heeft semi-rigid boots en is volledig binnenste-buiten te keren, praktisch voor het ventileren. De Cordura 1000-steekzak heeft elastische banden zodat je de ruimte, indien nodig, kan vergroten. High-resistance materialen voor bescherming op schouders, ellebogen, knieën en zitvlak. Met tas, cap, slang en bretels.

Meer over Seac Sub Warmdry…


Prijscategorie druppelCWX300
Blackpearl

De WX300 (wreck extreme) zijn trilaminaat top droogpakken voor de veeleisende technische duiker met extra cordura versterkingen. Het is een uitterst soepel en sterk pak dat steeds voorzien is van 2 pockets op de dijen met (expandable zonder meerprijs).  Neckseal is latex of neoprene. Si-tech verwisselbare siliconen seal als optie.  Neoprene sokken en  latex polsseals.  Ook kan gekozen worden voor het Black pearl pols seal ringsysteem dat toelaat zowel latex, siliconen of drooghandschoenen te monteren (niet merkgebonden).

Meer over Black Pearl WX300…

 

Prijscategorie druppelBXCS2 Pro Dry 
Bare

De  Bare XCS2 Pro dry is uitgevoerd met YKK Aquaseal rugrits en PROTEKT bescherming op schouders, onderarmen  en ellebogen en is gemaakt van hyper-compressed  FULL STRETCH neopreen. Hyper compressed om de samendrukbaarheid van het neopreen te minimaliseren, Full Stretch voor volledige bewegingsvrijheid.  Vanaf nu ben je onder water niet meer bezig met je droogpak maar kun je volledig genieten van je mooiste duik!

Meer over Bare XCS2 Pro Dry…

 

Prijscategorie druppelBXCS2 Tech Dry   
Bare

De  Bare XCS2 Tech dry is uitgevoerd met YKK Aquaseal frontrits en PROTEKT bescherming op schouders, onderarmen  en ellebogen en gemaakt van hyper-compressed  FULL STRETCH neopreen. Hyper compressed om de samendrukbaarheid van het neopreen te minimaliseren, Full Stretch voor volledige bewegingsvrijheid. Vanaf nu ben je onder water niet meer bezig met je droogpak maar kun je volledig genieten van je mooiste duik!

Meer over Bare XCS2 Tech Dry…

Prijscategorie druppelCX-Mission
Bare

Droogpakken 2016Bij het ontwikkelen van dit innovatieve droogpak heeft Bare nauw samengewerkt met een team grot- en technisch duikers van wereldformaat. Bare heeft tijdens het ontwerpen gebruikgemaakt van de technisch meest geavanceerde materialen en constructiemethoden. Het resultaat? Een slechts 3.4 kg wegend droogpak met ultieme pasvorm, waarin ieder detail de specifieke behoefte van droogpakduikers verwerkt. De Bare X-Mission! De Bare X-mission is nu ook verkrijgbaar in damesmaten.

Meer over de Bare X-Mission…

De Bare X-Mission is verkrijgbaar bij:

Prijscategorie druppelCNEW-bug_NIEUWXR Kevlar
Mares

mares_xr-kevlar
Breid uw uitrusting uit met het nieuwe, superlichte, ademende en haast onverwoestbare Mares XR kevlar droogpak. Deze uitvoering biedt optimale flexibiliteit en is licht van gewicht (<2,8 kg), met Kevlar-versteviging op schouders, knieën en op het zitvlak. Verstelbare elastische bretels en verstelbaar trekkoord op onderrug en kruisband. 2 waterafvoerende zakken met 4 compartimenten, met rits of velcro en met diverse elastieken aan de binnenzijde. Verkrijgbaar met latex of silicone seals.

Meer over de Mares XR Kevlar…

Dit bericht delen

Linda Ferwerda
Linda Ferwerda

Oprichter en maker van DuikeninBeeld met een passie voor duiken en schrijven. Waarom werken aan DuikeninBeeld zo leuk is? Omdat het voor én door duikers is!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten