Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Stem en win!

Zaterdag en zondag vindt op Duikvaker de derde editie van de Dynamische foto-expo plaats. Dynamisch want jij bepaalt welke foto’s er hangen. En je kunt nog winnen ook!

De Dynamische fotowedstrijd en -expo is te vinden op de stand van Duikvaker. Bij aanvang van de beurs hangen er al 26 foto’s op de fotowanden. Elk uur vallen er foto’s af en komen er nieuwe foto’s bij. Welke dat zijn, dat bepaal jij!

Je kunt elk uur stemmen op je drie favoriete foto’s en je minst favoriete foto. Op het hele uur sluit de stemronde, worden de stemmen geteld en worden de vier minst favoriete foto’s vervangen door vier nieuwe foto’s. En dan kun je opnieuw stemmen! Aan het eind van de dag bepaalt een vakjury de uiteindelijke winnaar uit de 26 foto’s die er dan nog hangen.

Ocean Reef Aria maskerHollis M3 maskerDoor te stemmen zorg je niet alleen voor een leuke expositie die geen uur hetzelfde is, maar maak je ook kans op een prachtige prijs. Op zaterdag is dat het Ocean Reef Aria masker, op zondag het Hollis M3 masker. Beide maskers worden beschikbaar gesteld door het Duikhuis.

Zelf meedoen kan ook! Neem een USB-stick met je foto mee en laat die ter plekke op groot formaat afdrukken. Je foto wordt (zolang er plek is) in de expo gehangen en je neemt de grote kwaliteitsprint aan het eind van de dag mee naar huis. Klik voor meer info en voorwaarden.

Dit bericht delen

Avatar
Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

1 reactie

  1. Avatar

    Wat een pracht foto’s

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *