Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

René Weterings: Fotografie – Samen stappen maken aan thematafel op Duikvaker

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 6 en 7 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Gery Beeckmans bijvoorbeeld!
Lekker gedoken? Leuke vakantie gehad? Mooie beelden gemaakt met je actiecamera? En nu… Gery Beeckmans legt je aan de thetafel uit hoe je snel en makkelijk een leuke clip maakt.

Je bent weer thuis en je wilt niets liever dan familie en vrienden laten zien hoe je duiken waren. Maar zij zitten niet te wachten op eindeloze filmpjes en beeldverhalen. Een leuke, korte videoclip, dat is wat zij willen zien en wat je aan hen wilt laten zien.

Fotocamera’s met filmfunctie, actiecamera’s, videocamera’s, er zijn heel veel mogelijkheden voor een duiker om de onderwaterwereld naar ‘boven’ te halen! Maar dan… wat doe je met al die beelden?

Gery Beeckmans, Nederlands en Belgisch kampioen Onderwatervideo 2015, geeft je aan de thematafel simpele tips om een leuke clip te maken die elke kijker weet te boeien. Dat begint namelijk al voor de reis met R TFM (read the f***g manual) en eindigt bij de montage.

Stel je vragen aan Gery, luister naar zijn tips en ga thuis aan de slag!  Want een leuke vakantieclip is ook leuk als Duikreport zodat heel veel duikers met je mee kunnen genieten.

Wanneer?

zaterdag 14:00 uur
zondag 11:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 4 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een ademautomaat van Scubapro. Klik hier!

Naar meer foto’s van René Weterings….

Naar verhalen van René Weterings…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief