Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Bonaire - algemeen

Zomerse reistip van Diving World – Bonaire

Waar ga jij heen deze zomer? Wij vroegen drie reisorganisaties naar hun tip voor de zomer van 2021. Dit is de tip van Diving World!

Bonaire is net als de zomer van 2020, dé bestemming van dit moment! Profiteer van spectaculaire last minute deals in juli of augustus of plan alvast je reis voor dit najaar met diverse vroegboekkortingen!

Duik, wanneer én zo vaak jij dat wilt, onder in een onderwaterwereld met een enorme diversiteit aan tropische rifvissen en schildpadden. Ga met een kajak op ontdekking in de mangroven of kom volledig tot rust op een hagelwit strand… Plan en boek nú jouw zomervakantie naar Bonaire en profiteer van waanzinnige acties! Wat dacht je van boeken zonder aanbetalen? Boek je reis en betaal je volledige reissom pas 6 weken voor vertrek! Zijn wij kort voor vertrek alsnog genoodzaakt je reis te annuleren vanwege de huidige corona crisis? Dan krijg je met onze geldteruggarantie natuurlijk gewoon je geld terug!  Op basis van een 2-persoonsreis boek je al een complete 9-daagse Drive & Dive vakantie vanaf € 975 per persoon! En dat volledig onder de garanties en dekking van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief