Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Zoek je een nieuw avontuur?

Ga duiken met SSI! Je kans om de magische wereld van kleurrijke vissen en riffen vol leven in kristalhelder blauw en warm water te ontdekken! 

Duiken is met niets te vergelijken! Het is veel makkelijker dan je misschien denkt. Met Try Scuba Diving word je voorbereid op deze nieuwe sport. Duik onder in een heel nieuwe wereld.

ABSOLUUT GRATIS – REGISTREER JE NU! 

ZO! LAAT HET AVONTUUR MAAR BEGINNEN!
Met het SSI lessysteem kun je leren wanneer je dat wilt – in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Je volgt de online theorielessen en vervolgens een klassikale theoriesessie met de instructeur bij het Dive Center in je buurt. Tijdens de zwembadlessen breng je het geleerde in de praktijk. Met de moderne lesmaterialen van SSI inclusief video’s ben je volkomen flexibel.

Natuurlijk, je kunt kiezen voor online, maar leer je liever uit een boek, dan kan dat ook. Zo flexibel is SSI.

START GRATIS ONLINE!

Dit bericht delen

Scuba Schools International (SSI)

Scuba Schools International (SSI) is ontstaan uit de passie van enkele fanatieke duikers die een duikopleiding voor iedereen mogelijk wilden maken. Al meer dan 40 jaar biedt SSI trainingen, duikcertificering en educatieve middelen voor duikers, duikinstructeurs, duikcentra en resorts over de hele wereld. Gestart in 1970 is SSI nu uitgegroeid tot een organisatie met 30 Service Centers, die in meer dan 110 landen en op ongeveer 2500 internationale locaties vertegenwoordigd is. SSI verzorgt lespakketten in meer dan 25 talen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *