Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Harry Brummelhuis – Zeelandweekend deel 2

Het deed hem denken aan een conference van wijlen Wim Kan: Kleinzoon vraagt aan opa: Wat doen die beestjes nou? Zegt opa: Die ene heeft zand in zijn oogjes en de andere duwt hem nu naar huis.”  Wat zou duikreporter Harry Brummelhuis gefilmd hebben????


Datum:  1-3 juni 2016
Duiklocatie: Koepeltje en Dreischor Franks Kok rif

duikreport-call-to-action-350x85

Begin juni waren we met Galathea Almelo in Zeeland. In een duikreport heb ik daar al melding van gemaakt. Ik had ook al een filmpje gepost.
Maar er waren meer opnames, die ik de moeite waard vond om te delen, vandaar een vervolg op dat report.
Tijdens de nachtduik bij het Koepeltje kwamen we veel sepiola’s tegen. Daarvan waren er al beelden in mijn filmpje. Wat er niet in zat waren beelden van een stel parende sepiola’s. Zij maakten veel stof tijdens hun frivole activiteiten, maar desondanks wil ik u deze beelden niet onthouden.
Het deed me denken aan een conference van wijlen Wim Kan: Kleinzoon vraagt aan opa: Wat doen die beestjes nou? Zegt opa: Die ene heeft zand in zijn oogjes en de andere duwt hem nu naar huis.”
Dat kwam natuurlijk door al dat stof dat ze maakten.
Ook kwamen we een Europese zeekreeft tegen, die aan de maaltijd was en een strandkrab die helemaal begroeid was met zeepokken. Tenslotte nog een oorkwal die vastzat en nu als maaltijd diende voor een strandkrabbetje.
Het SD kaartje van mijn camera zat vol met beelden, maar films moeten niet te lang zijn, vandaar deel 2 .

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief