Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Zeelandbrug

Duikreporter Bert Peters duikt bij de Zeelandbrug… en ja, hij vindt ze! Geniet van zijn sepiafilm.

Er staat vandaag een stevige westen wind dus even afwachten wat het zicht doet. Eenmaal in het water bij de Zeelandbrug bleek het zicht redelijk goed, ik zwom tegen de stroom in op zoek naar de sepia stokken. Na tien minuten zwemmen had ik de sepia stokken gevonden maar helaas geen sepia`s te bekennen. Ik zwom nog een stukje verder en ik zag weer stokken: Deze met sepia`s. Ik heb mooie opnames kunnen maken dus liet me volledig mee driften met de stroming. Na 60 min onder water is het tijd om terug te gaan. Eenmaal terug onder de brug zie ik een stok met eieren. Ik kijk wat rond en jawel weer twee sepia`s. Mijn dag was weer helemaal goed!

Dit bericht delen

Bert Peters
Bert Peters

Ik ben padi o.w.d. en ik duik sinds 1999. De teller staat inmiddels op 850 duiken. Ik duik wekelijks in Nederland en tijdens vakanties in het buitenland vaak samen met mijn dochter. Mijn favoriete duikstekken zijn in Zeeland, ik probeer ook alles zo goed mogelijk vast te leggen op film en deel deze dan graag op Facebook en Youtube.

2 reacties

 1. Mooie beelden! Zijn het een mannetje en een vrouwtje? Want die ene lijkt groter en er steeds tussen te gaan hangen, alsof de andere beschermd wordt.

  REAGEREN
  • Bert Peters

   Kopt de grootste is een mannetje.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *