Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter / Snorkelreporter

Ad Aleman – Zeedruifjes en klepelklokjes

Het plan van snorkelende Duikreporter Ad valt in het water. Maar gelukkig dienen zich andere fotomodellen in het Grevelingenmeer aan.

Een paar dagen geleden ben ik tijdens het snorkelen in de Grevelingen heel veel juveniele oorkwalletjes tegengekomen. Ik heb toen pogingen ondernomen om deze soms maar enkele mm grote kwalletjes te fotografen. Helaas ben ik niet tevereden met het resultaat, dus dat wil ik vandaag overdoen. Maar soms is alles anders dan je verwacht, ik kom met veel zoeken slechts 1 oorkwalletje tegen en die is dan nog te groot. Gelukkig zijn er wel veel zeedruifjes en klepelklokjes te zien.

2 reacties

  1. Wow, knappe hoe krijg jij deze zo helder?

    REAGEREN
  2. Dank je Eduard.
    Het zicht was goed en ik heb de zeedruifjes uitgelicht met mijn spotduiklamp. Met mijn linkerhand probeer ik het kwalletje in het licht te houden en met mijn rechterhand maak ik de foto’s ( TG-6 zonder onderwaterhuis).

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief