Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Young Divers Weken bij Scuba-Academie

Hoe leuk is dat? In één week je duikbrevet halen! Ook in de zomer van 2020 kan dat bij Scuba-Academie tijdens de Young Divers-weken!

Foto: Cees Kassenberg

En dit jaar wordt er maar liefst tweemaal een week voor jonge duikers georganiseerd: van 27 tot en met 31 juli of van 10 tot en met 14 augustus kun je bij Scuba-Academie in Vinkeveen leren duiken én ga je nog veel meer gave dingen doen!

We besteden veel aandacht aan de onderwaterwereld, de dieren die daar leven, de invloed van de mensen op het onderwaterleven, plastic soep, enzovoort. Kortom een geweldige en avontuurlijke projectweek waarin je een duikbrevet haalt en ook andere toffe dingen doet.  Met het hele team gaan we een korte film maken en een verhaal schrijven dat geplaatst zal worden op de website DuikeninBeeld. We sluiten de week af met een BBQ op ons terras aan het water. Een supervette duikweek!

De week wordt verzorgd door een team van jonge enthousiaste duikinstructeurs de allemaal betrokken zijn bij projecten om onze prachtige onderwaterwereld in beeld te brengen en deze te behouden voor toekomstige generaties duikers.

Praktisch

Wanneer? 27 tot en met 31 juli of van 10 tot en met 14 augustus van 9:00 uur tot 18:00 uur
Hoe oud? 13 t/m 18 jaar: er worden drie groepen gemaakt zodat je altijd met leeftijdgenoten in een groep zit: 13 t/m 14 jaar, 15 t/m 16 jaar en 17 t/m 18 jaar.
Waar? Scuba-Academie te Vinkeveen
Kosten? 450,00 euro p.p.

Aanmelden kan via deze link. 

Info? Bel Scuba-Academie op 0297 212 285 of stuur een e-mail.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief