Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Workshop fotografie met Rinie Luykx bij Thalassa Dive Resort

Leer in een ongedwongen sfeer en in de mooiste duikgebieden het beste te halen uit jezelf en je camera! Dat kan van 7 tot en met 17 december samen met onderwaterfotograaf Rinie Luykx bij Thalassa Dive Resorts in Noord-Sulawesi.


Rinie-Luykx-foto-3aworkshop

Rinie Luykx
Rinie Luykx is een in Nederland geboren onderwaterfotograaf en één die graag zijn foto’s tot in perfectie maakt. Hij duikt bijna wekelijks onder in de Nederlandse wateren en komt met de meeste bijzondere foto’s boven. Hij publiceert zijn werk in diverse bladen in binnen- en buitenland en is vaste testfotograaf en reviewer voor Marine Expedition Services.

fotoRinieLuykxRinie deelt zijn kennis en ervaring op een leuke en ongedwongen manier, waarbij u en uw camera centraal staan. De zeer ervaren gidsen van Thalassa Dive Resort zorgen er samen met Rinie voor dat u na deze geweldige ervaring met fantastische foto’s naar huis gaat.

Thalassa Manado & Thalassa Lembeh Combi Foto Workshop
Noord Sulawesi, een provincie in Indonesië wordt ook wel het ‘land van de glimlachende mensen’ genoemd. Het is een voornamelijk christelijk gebied waar de natuur de baas is. Actieve vulkanen, dichte oerwouden, watervallen, rijstvelden, kruiden en bovenal een rijke zee zijn de kenmerken van dit gebied. De vriendelijke en gastvrije cultuur van de lokale mensen, hun dorpjes en markten maken je beleving van Indonesië compleet en uniek.

Het resort
Thalassa is een klein, intiem 5* PADI duikresort, gelegen op het vasteland van Noord-Sulawesi aan de rand van Bunaken Nationaal Park en is slechts 30 minuten verwijderd van de internationale luchthaven van Manado.

ThalassaDiveResort (4)ThalassaDiveResort (2)ThalassaDiveResort (3)

Programma
5 nachten Bungalow kamer Thalassa Manado
5 nachten Bungalow kamer Thalassa Lembeh
verzorging op basis van volpension
alle transfers
20 bootduiken per persoon
ongelimiteerd huisrifduiken op beide locaties
Fotografieworkshop van Rinie Luykx

De vriendelijkheid
In ons ‘groene’ resort worden gasten al snel onze vrienden door de vriendelijke, ongekunstelde manier van werken van ons team; ze zijn professioneel, hulpvaardig altijd vrolijk en maken onze slogan waar; ‘Team Thalassa… van waar gasten als vrienden vertrekken!’

Rinie-Luykx-foto-1a-workshop   Rinie-Luykx-foto-4a-workshop

 

Kamertypes
De alleenstaande bungalows en cottages, maar ook de gekoppelde HillTop kamers zijn allen uitgerust met airco en hebben een westerse badkamer met douche. De bungalows en cottages beschikken ook over een minibar en de gratis WiFi is daar ook beschikbaar. Vanuit veel kamers is het uitzicht over zee en de stad Manado adembenemend. Bij Thalassa ervaart u dit deel van Indonesië ook door te genieten van de grote variatie aan Indonesisch eten, vaak onder het genot van lokale muziek. Het mooie zwembad en de gezellige terrassen maken uw vakantiegevoel compleet.

ThalassaDiveResort (1)

Duiken met Thalassa
Duiken met Thalassa is speciaal: we willen u zo veel mogelijk laten zien van de enorme diversiteit van het gebied. We nemen u dan ook mee naar alle 4 de unieke duikgebieden in de directe omgeving: Bungaken Nationaal Park, Popooh, de zuidkant van de Bangka Archipel en natuurlijk de beroemde Lembeh Strait.

Nieuw resort
Vanaf de tweede helft van september is het tweede resort van Thalassa geopend: Thalassa Lembeh Resort! Hier bestaat de mogelijkheid om uw “Lembeh ervaring” uit te breiden met een paar dagen en hier bijvoorbeeld ook een nachtduik te maken. In dit nieuwe resort bieden wij voornamelijk bungalows aan. Uiteraard is er ook een zwembad aanwezig en een duikcentrum met een camera- en presentatieruimte. In december organiseren wij hier en in Manado onze eerste fotografieworkshop-combi.

Rinie-Luykx-foto-2a-workshop

 

Kosten
De kosten voor de fotoworkshop bedragen € 1585,00* per persoon.
Dit bedrag is gebaseerd op een gedeelde bungalow met 2 personen.
Voor single reizigers geldt een lager tarief!
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bijkomende kosten:
• Retourvlucht Amsterdam – Manado met Singapore Airlines
(vanaf ca. € 800,00 per persoon obv beschikbaarheid)
Inclusief 30 kilo ruimbagage en 7 kilo handbagage
• Eventuele extra nachten vooraf of achteraf
• Visum Indonesië is gratis bij aankomst op de luchthaven
• Vertrekbelastingen binnenlandse – en internationale vluchten (lokaal te voldoen)
• Marine Park fee (lokaal te voldoen)
• Reis en/of annuleringsverzekeringen
• Duikverzekering

Meer weten? Kijk op de website van Diving Holidays!

Foto’s: Rinie Luykx

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief