Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film / Nieuws

WK Onderwaterfotografie: Wat is jouw mooiste duikfoto?

Van 21 tot en met 25 mei komen ’s werelds beste onderwaterfotografen naar Nederland om te strijden om de wereldtitel. Ook zijn er twee fotowedstrijden waar jij aan mee kunt doen! Wat is jouw mooiste foto met als thema ‘duiken’? Stuur hem in en maak kans op een camera van Nikon, een duikopleiding (of specialisatie) en kaartjes voor het duikfestival!

I AM WATERPROOF
Nikon is supplier van het WK en organiseert onder andere de fotowedstrijd I am Waterproof. Van 1 mei t/m 31 mei kun jij je mooiste duikfoto insturen. De foto mag zowel boven- als onderwater genomen zijn en hij mag gemaakt zijn over de hele wereld: als het thema maar duiken. Een deskundige jury kiest uiteindelijk de winnende foto. De mooiste foto wint een Coolpix AW130 camera én een NOB-duikopleiding of specialisatie voor twee personen naar keuze!

Foto’s insturen I AM WATERPROOF

Facebookkampioenschap
Daarnaast organiseert MijnAlbum in samenwerking met de NOB een fotowedstrijd via Facebook. Ook hier kun je je mooiste onderwaterfoto insturen. Het grote verschil is dat hier het publiek mag stemmen op de mooiste foto. Je kunt dus zelf foto’s insturen én al je vrienden, familie, buren en collega’s oproepen om op jouw foto te stemmen! De zes foto’s met de meeste likes winnen twee kaartjes voor het duikfestival!

Foto’s insturen Facebookkampioenschap

Foto: Ron Offermans

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief